2013-03-17 21:36:19
Φωτογραφία για ΜΑΝΩΛΑΣ : Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ Ο ΑΒΡΑΑΜ! ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ
Κορυφαίο Έλληνα αμυντικό χαρακτήρισε ο Κώστας Μανωλάς τον Αβραάμ Παπαδόπουλο, με τον διεθνή στόπερ του Ολυμπιακού να αναφέρεται στην αρμονική συνεργασία που είχε με τον αρχηγό του Θρύλου στον αγώνα με την Κέρκυρα.

Με τα καλύτερα λόγια για την ποιότητα, αλλά και τις ηγετικές ικανότητες του Αβραάμ, μίλησε ο Κώστας Μανωλάς, χαρακτηρίζοντας τον αρχηγό του Ολυμπιακού κορυφαίο!

«Δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο γήπεδο αλλά ήταν και πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα υπόλοιπα ματς. Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να μπορούμε να κρατάμε το μηδέν πίσω.

Αυτή είναι η δουλειά της άμυνας και του τερματοφύλακα. Είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέρνουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε συνέχεια αυτό. Ο Αβραάμ για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτήν την στιγμή που μιλάμε. Συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά μαζί του στην ομάδα του Ολυμπιακού.

Ευελπιστώ και στην συνέχεια να έχουμε την ίδια καλή συνεργασία και να αποδίδουμε πολύ καλά στην άμυνα για να μην δεχόμαστε γκολ από τις αντίπαλες ομάδες. Σίγουρα είμαστε ο Ολυμπιακός και σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε», είπε χαρακτηριστικά ο Μανωλάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Θύμα και ο Κατίδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Θύμα και ο Κατίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ