2013-03-17 19:11:05
Φωτογραφία για Bιομηχανία παραγωγής άγαμων μητέρων στην Αχαΐα!
Σε μητρόπολη των άγαμων μητέρων έχει αναδειχθεί ο Δήμος της Δυτικής Αχαΐας, μια και στη σχετική λίστα με τις δικαιούχες επιδομάτων βρίσκονται εκατοντάδες γυναίκες της περιοχής.

Στη συντριπτική ους πλειονότητα είναι αθίγγανες, οι οποίες παρόλο που ανεβαίνουν με τον αγαπημένο τους τα σκαλιά της εκκλησίας, στη συνέχεια δεν δηλώνουν τον γάμο, με αποτέλεσμα αμέσως μόλις γεννήσουν να υποβάλλουν δικαιολογητικά και να κατατάσσονται στην κατηγορία των άγαμων μητέρων.

Κύκλοι των αρμόδιων υπουργείων ήδη ερευνούν σε βάθος την υπόθεση και εξετάζουν το ενδεχόμενο πίσω από αυτή τη βιομηχανία να κρύβονται και άλλα πρόσωπα. Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία, η περιοχή της Κάτω Αχαΐας και περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας αναδεικνύονται σε «πρωταθλήτριες» μονογονεϊκών οικογενειών, με αποτέλεσμα για το πρώτο παιδί να εισπράττεται ποσό που αντιστοιχεί στα 450€ και για κάθε ένα που ακολουθεί να υπάρχει προσαύξηση 100€.

Το φαινόμενο εντοπίζεται πολύ περισσότερο σε νεαρά ζευγάρια αθιγγάνων, τα οποία έχουν ενημερωθεί για τα οφέλη και σε συνδυασμό με το γεγονός ότι αποκτούν πολλά παιδιά, εξασφαλίζουν ένα καλό επιπλέον εισόδημα.

Το ενδεχόμενο πίσω από τη φάμπρικα παραγωγής άγαμων μητέρων και στην περιοχή να κρύβονται άτομα που μέσα από τα πόστα που κατέχουν καθοδηγούν τα νέα -κατά κύριο λόγο- ζευγάρια τα οποία ενδεχομένως να έχουν δώσει και τη σχετική μίζα.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
DefaultSBPage: Cydia tweak
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
DefaultSBPage: Cydia tweak
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ