2013-03-17 14:58:07
Φωτογραφία για Σέρουμ: Αντικαθιστούν ή συμπληρώνουν την κρέμα μας;
μέγεθος γραμματοσειράς

12345

(0 ψήφοι)

Μεγάλη σύγχυση υπάρχει γύρω από το ρόλο και την αναγκαιότητα των serum στην καθημερινή περιποίηση. Οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν αν και πότε θα έπρεπε να αρχίσουν να χρησιμοποιούν serum, ποια η διαφορά του από την κρέμα που φοράνε κάθε μέρα και με ποιον τρόπο πρέπει να το εφαρμόζουν. Ας τα δούμε μαζί:

-Τα περισσότερα serum -ή οροί, όπως μπορεί να αναγράφονται- φοριούνται κάτω από την κρέμα περιποίησης. Γενικότερος κανόνας στην ομορφιά είναι ότι το πιο «δυνατό» προϊόν μπαίνει πρώτο και ακολουθούν τα υπόλοιπα.

-Χρειάζεται κάποιος χρόνος για να απορροφήσει το δέρμα τα συστατικά του, οπότε δώστε του 5-10 λεπτά πριν απλώσετε από πάνω την κρέμα.

-Μπορείς να φοράς serum πρωί και –ή- βράδυ, ανάλογα με τις ανάγκες του δέρματός σου, αλλά δεν πρέπει να το βάζεις στην περιοχή των ματιών παρά μόνο αν ενδείκνυται.

-Συνδύασε τα προϊόντα για καλύτερο αποτέλεσμα. Για παράδειγμα, μπορείς να φοράς μία απλή ενυδατική κρέμα και να εφαρμόζεις κάποιο serum για τις ρυτίδες σε όλο το πρόσωπο ή τοπικά αν έχουν αρχίσει να κάνουν την εμφάνισή τους αλλά δεν νιώθεις ακόμη ότι χρειάζεσαι αντιρυτιδική κρέμα.

· Μην υπερβάλλεις με την ποσότητα, γιατί ουσιαστικά το serum είναι από μόνο του πιο ενισχυμένο, αφού περιέχει τα δραστικότερα συστατικά.

http://www.faysbook.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ