2013-03-17 13:45:13
Φωτογραφία για ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΝ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ ΟΜΑΔΙΚΑ ΚΑΙ... ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ!
Ο Ολυμπιακός έχει κατακτήσει τον τίτλο, αλλά και στο σημερινό ματς στην Κέρκυρα (17.15, ΝS2) ο στόχος του είναι η νίκη παρόλο που ο αντίπαλος έχει μεγαλύτερο κίνητρο για τους βαθμούς.

Τα «γκάζια» του Μίτσελ μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, η επιθυμία να συνεχιστεί η αγωνιστική βελτίωση στο νέο πλάνο του προπονητή, η ανάγκη να ευχαριστηθεί ο κόσμος της ομάδας που ήταν στην υποδοχή της αποστολής και θα πάει σήμερα στο γήπεδο, είναι μερικοί από τους λόγους που ο Ολυμπιακός δεν θα είναι καθόλου χαλαρός απέναντι στην Κέρκυρα.

Οι ερυθρόλευκοι κυνηγούν και μια σειρά από ρεκόρ, κάτι που επίσης αποτελεί σοβαρό κίνητρο. Οι παίκτες του Ολυμπιακού, θέλουν να κάνουν το ρεκόρ συγκομιδής βαθμών, ξεπερνώντας τους 78 πόντους στο τέλος της σεζόν. Θέλουν να συνεχίσουν το αήττητο εκτός έδρας σερί φτάνοντας σήμερα τα 20 ματς και επιδιώκοντας το εκπληκτικό ρεκόρ των 29 ματς της ομάδας του Γουλανδρή.

Επίσης, ο Ολυμπιακός θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα έχοντας σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια του κάτι που έχει πετύχει έως τώρα στις προηγούμενες 15 αγωνιστικές.

Και ο Μίτσελ θέλει να συνεχίσει μέχρι τέλους να έχει μόνο νίκες στις εγχώριες διοργανώσεις. Ήδη έχει 7 στα 7 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, με ενεργητικό γκολ 15-1, όπως μας θυμίζει σε δημοσίευμά του το "pamesports.gr".
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ