2013-03-17 09:38:07
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΡΕΚΟΡ!
Τα ρεκόρ δεν έχουν τέλος για τον φετινό Ολυμπιακό και στην Κέρκυρα θα προσπαθήσει να σπάσει ακόμα ένα, εκείνο του μεγαλύτερου εκτός έδρας αήττητου, που ανήκει ήδη σ' αυτόν!

Ο μεγάλος στόχος των ερυθρόλευκων τη φετινή σεζόν, ήταν η κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος. Ο Ατρόμητος όμως είχε... άλλα σχέδια, έφυγε με ένα αναπάντεχο διπλό από το "Γ. Καραϊσκάκης" και οι ερυθρόλευκοι απλά πήραν ένα από τα πιο εύκολα πρωταθλήματα της ιστορίας τους.

Την ίδια στιγμή όμως ο Ολυμπιακός δεν έχει σταματήσει να σπάει τα ρεκόρ, το ένα μετά το άλλο. Κάθε αγωνιστική -σχεδόν- συνεπάγεται κι ένα νέο άλλωστε για τους ερυθρόλευκους που σήμερα θα προσπαθήσουν να σπάσουν άλλο ένα. Δικό τους και αυτό... Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "gazzetta.gr", αφορά το δεύτερο μεγαλύτερο αήττητο εκτός έδρας σερί, τη στιγμή που ήδη το έχουν ισοφαρίσει.

Οι πρωταθλητές δεν έχουν χάσει στις 19 τελευταίες τους εξόδους, έχοντας «πιάσει» την επίδοση της τριετίας 1974, 1975, 1976 όπου όμως είχαν 12 νίκες, με 7 ισοπαλίες, σε αντίθεση με τώρα που μετρούν 16 νίκες και μόλις τρεις ισοπαλίες! Κι όλα αυτά βέβαια ενώ ο Ολυμπιακός έχει αντιμετωπίσει ήδη δύο φορές τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας κι ακόμα τόσες τον ΠΑΟΚ σε αυτό το διάστημα.


Εφόσον το καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι πάντως αυτοί, στη συνέχεια βάζουν... πλώρη για να καταρρίψουν και την κορυφαία επίδοση όλων των εποχών στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ανήκε στον Ολυμπιακό της τριετίας 1972-74, όταν και είχε μείνει αήττητος για 29 διαδοχικές εκτός έδρας αναμετρήσεις!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ