2013-03-16 13:52:07
Φωτογραφία για ΜΑΝΤΖΑΡΗΣ : ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΟ... ΕΠΡΕΠΕ! ΣΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ 100%
Αισιόδοξα μηνύματα για την επάνοδό του στη δράση έδωσε ο Βαγγέλης Μάντζαρης μιλώντας στην εκπομπή «Jump Shoot».

Μπροστά από το χρονοδιάγραμμα για την επάνοδό του στη δράση μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γόνατο είναι ο Βαγγέλης Μάντζαρης, όπως δήλωσε στο «ΑΡΤ».

«Το παλεύω. Οι πρώτες μέρες ήταν δύσκολες, αλλά όσο περνά ο καιρός είμαι καλύτερα. Ελπίζω να επιστρέψω το ταχύτερο δυνατό. Είμαστε σε καλό δρόμο, είμαι καλύτερα από όσο έπρεπε, από ό,τι μου λένε και οι γιατροί. Πρέπει να κάνω κουράγιο και υπομονή. Πιστεύω πως στην προετοιμασία για την επόμενη σεζόν θα είμαι 100% έτοιμος. Ιούλιο με Αύγουστο θα είμαι εντάξει», δήλωσε.

Παράλληλα ο γκαρντ του Ολυμπιακού εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για τη συμπαράσταση του κόσμου. «Ο κόσμος με έχει αγαπήσει πάρα πολύ. Μετά τον τραυματισμό μου έλαβα πολλά μηνύματα κι αυτό με συγκίνησε πολύ και δεν θα το ξεχάσω ποτέ», τόνισε.


Για τη νίκη επί της Σιένα είπε: «Δεν παίξαμε όπως θα θέλαμε, αλλά αυτό που μετρά είναι να παίρνεις το αποτέλεσμα. Η Σιένα είναι μια δουλεμένη ομάδα κι έχω αντιληφθεί πως έχει την περσινή μας ομάδα ως πρότυπο από ό,τι έχω καταλάβει. Προσπαθεί δηλαδή χωρίς πολλά μεγάλα ονόματα να πάει ψηλά μέσα από το καλό της σύνολο».

Όσο για τη συνέχεια στο Top 16 και τα προημιτελικά, ο Βαγγέλης Μάντζαρης ανέφερε: «Πιστεύω πως μπορούμε να πάρουμε τα παιχνίδια στην έδρα μας κι αυτό με τη Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ στην Τουρκία, η Σιένα θα χάσει ένα ματς κι εμείς θα πάρουμε τη δεύτερη θέση. Δεν κοιτάζουμε ποιος θα είναι ο αντίπαλός μας, αλλά να κάνουμε τη δουλειά μας. Εγώ πάντως προτιμώ περισσότερο τη Ρεάλ Μαδρίτης, παρά την Αναντολού Εφές».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ