2013-03-16 12:04:07
Φωτογραφία για Πάτρα: Επί ποδός η ΕΛ.ΑΣ. λόγω καρναβαλιού
Καρναβαλικός πυρετός επικρατεί στην Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας, όχι με την έννοια της διασκέδασης, αλλά για την ομαλή διεξαγωγή των εκδηλώσεων.

Με εντολή του αστυνομικού διευθυντή Κώστα Κυριακόπουλου, η Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας βρίσκεται επί ποδός ενόψει της κορύφωσης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Μάλιστα, έχει εκπονηθεί ειδικό σχέδιο δράσης ώστε να μην υπάρξουν παρατράγουδα και όλα να κυλήσουν ομαλά, ιδίως από το μεσημέρι του Σαββάτου και μετά.

Πληροφορίες του thebest.gr αναφέρουν ότι το σύνολο της διαθέσιμης αστυνομικής δύναμης θα βρίσκεται στους δρόμους με σκοπό τόσο τη διευκόλυνση των παρελάσεων όσο και την τήρηση της τάξης.

Με εντολή του κ. Κυριακόπουλου, κλιμάκια της αστυνομίας περιπολούν σε όλο το κέντρο, ενώ αστυνομικοί με στολή αλλά και με πολιτικά θα διενεργούν ελέγχους για τον εντοπισμό τυχόν... μακρυχέρηδων, οι οποίοι συνήθως δρουν την περίοδο του καρναβαλιού εκμεταλλευόμενοι την πολυκοσμία. Στον τομέα αυτό θα δοθεί φέτος ειδικό βάρος.

Σε επιφυλακή θα βρίσκονται και οι δυνάμεις της πυροσβεστικής, καθώς και του ΕΚΑΒ, για την αντιμετώπιση αντίστοιχων περιστατικών, με τη συνδρομή και της Δημοτικής Αστυνομίας.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ