2013-03-16 11:04:42
Φωτογραφία για Σάκης Μπουλάς: Tο πρόβλημα της υγείας μου είναι πολύ σοβαρό, αλλά είμαι αισιόδοξος
Ο Νάσος στο «10 λεπτά κήρυγμα», ο Σάββας Κατσίκης στις «Σαββατογεννημένες», ο Παύλος στο «50-50», ο αισιόδοξος κερατάς στους «Εντιμότατους κερατάδες», ο ηθοποιός, σιχουργός, ερμηνευτής και σόουμαν, που μας έχει χαρίσει μοναδικές στιγμές με το αστείρευτο χιούμορ του. Αυτά και πολλά άλλα, που έχουν να κάνουν κυρίως με την ψυχή και την καρδιά, είναι ο Σάκης Μπουλάς. Οι στιγμές που βγήκε νικητής ακόμα και από τα πιο δύσκολα. Αυτές τις στιγμές μοιράζεται στη Real life και την Σοφία Διγενή-Κολιοτάση, μιλώντας για πρώτη φορά για την πρόσφατη περιπέτεια υγείας του. «Είμαι Ράμπο! Θα τα καταφέρω», δηλώνει, παραπέμποντας στην έμφυτη αισιοδοξία του.

Ονειρευόταν και ονειρεύεται, όπως λέει για την επόμενη μέρα: «Τα όνειρά μου ήταν πάντοτε για την επόμενη ημέρα και αυτό είχε το καλό ότι ανανεώνονταν συνεχώς. Δεν έβαλα ποτέ μεγαλεπήβολους στόχους και απίθανες κορυφές για να φτάσω, και έτσι πορεύτηκα καλύτερα
. Δεν μπορώ να πω σε κάποιον που αγωνίζεται για να τα βγάλει πέρα-κάνοντας κάτι που δεν του αρέσει καθόλου-να τα παρατήσει όλα για ένα όνειρο. Ένας άνθρωπος, όμως, που φτιάχνει και απολαμβάνει τις στιγμές του, ακόμα και μέσα από τις αντιξοότητες της καθημερινότητάς του, είναι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος. Γι’ αυτό λέω ¨κάνε πράγματα που σε γαληνεύουν¨. Η ζωή είναι πολύ μικρή για να παιδεύουμε τους εαυτούς μας».

Δέχτηκε με ηρεμία την πρώτη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία του, όταν χρειάστηκε να κάνει τετραπλό μπαϊπάς. «Όταν είχα τη μεγάλη περιπέτεια με την υγεία μου, το 2005, δεν τρόμαξα, δεν φοβήθηκα καθόλου. Είχα την αίσθηση ότι θα πέσω και θα κοιμηθώ, θα ξεκουραστώ. Απλώς συνειδητοποίησα κάποια πράγματα και είδα τι έπρεπε να αλλάξω. Αν φτάσεις στο παραπέντε, αν δεις τα ραδίκια ανάποδα, επιστρατεύεις επιμονή και πειθαρχεία. Πολλές φορές, όταν βρίσκω δύναμη πειθαρχώ. Γίνομαι άλλος άνθρωπος. Έτσι ξεπέρασα και το πάθος μου με το ποτό, με πειθαρχία και επιμονή και τα κατάφερα μόνος μου. Είμαι, βέβαια, λίγο των άκρων. Ή του ύψους ή του βάθους. Ή όλα ή τίποτα. Τώρα το πρόβλημα της υγείας μου είναι πολύ σοβαρό, αλλά για άλλη μια φορά είμαι αισιόδοξος. Είμαι από τη φύση μου αισιόδοξο άτομο. Πρέπει να υπάρχει ελπίδα. Διαισθητικά το λέω. Είμαι δυνατός εγώ. Είμαι δεκαθλητής. Είμαι Ράμπο! Αυτό είναι κατάρα και ευχή ταυτόχρονα. Αλλά θα τα καταφέρω», λέει με πείσμα.

Ο Σάκης Μπουλάς, ο οποίος καταπιάνεται με τόσο διαφορετικά μεταξύ τους πράγματα, αλλά τα καταφέρνει εξίσου καλά σε όλα, έχει μια μυστική συνταγή επιτυχίας: «Να αγαπάς πολύ αυτό που κάνεις!», υποστηρίζει.

Πηγή: entertv
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μπαρτσελόνα - Μπεσίκτας 86-61
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μπαρτσελόνα - Μπεσίκτας 86-61
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ