2013-03-16 09:11:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Βαριές καθείρξεις για τον 55χρονο Πατρινό και την εγκληματική ομάδα που σκορπούσε τον τρόμο - Ποιες ληστείες είχαν διαπράξει
Μια από τις πιο επικίνδυνες εγκληματικές ομάδες είχαν συστήσει ένας 55χρονος Πατρινός με πέντε Αλβανούς. Είναι χαρακτηριστικό ότι για να κλέψουν ακόμα και ένα 20ευρω δεν είχαν κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσουν όπλο σκορπώντας τον τρόμο στα θύματά τους.

Την εγκληματική ομάδα αποτελούσαν πέντε Αλβανοί, 22,28,31,38 και 43 ετών, όμως η σύνθεσή της ήταν διαφορετική σε κάθε κτύπημα. Συνολικά η συγκεκριμένη ομάδα, που λειτουργούσε υπό την καθοδήγηση του 55χρονου Πατρινού, ιδιοκτήτη καταστήματος εστίασης στην περιοχή των Ταμπαχάνων, είχε διαπράξει πέντε ληστείες και 23 διαρρήξεις στην Πάτρα και την Αιτωλοακαρνανία.

Όπως αναφέρει η Πελοπόννησος, η Αστυνομία παρακολουθούσε επί δύο μήνες τους δράστες και κατάφερε να προσδιορίσει τα μέλη της εγκληματικής ομάδας από την άρση του τηλεφωνικού απορρήτου.

Οι συλλήψεις είχαν γίνει πριν από δύο χρόνια μετά από έφοδο της Αστυνομίας σε διάφορα σπίτια στην περιοχή της Παραλίας, των Ζαρουχλεϊκων, στο Παμπελοποννησιακό Στάδιο, στα Ταμπάχανα αλλά και στα Ψηλαλώνια.


Ο ένας από τους συλληφθέντες είχε διαπράξει τη ληστεία στις 22 Νοεμβρίου 2011 στο κατάστημα «Κοτσίρης» της Ακτής Δυμαίων με λεία 700 ευρώ. Ο δράστης τότε είχε ξεφύγει από τον αστυνομικό κλοιό διότι είχε κρυφτεί σε σπίτι συνεργού του που βρισκόταν σε πολύ κοντινή απόσταση από την επιχείρηση.

Εκτός από τη ληστεία στον «Κοτσίρη» οι δράστες είχαν διαπράξει τις εξής ληστείες:

· Στις 11 Δεκεμβρίου 2011 είχαν ληστέψει τον ιδιοκτήτη και θαμώνες της ψησταριάς Μαστραντώνη, στην Τριταία. Είχαν αφαιρέσει 700 ευρώ, τρία κινητά τηλέφωνα και ένα φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή.

· Στις 30 Νοεμβρίου 2011 με την απειλή όπλου αφαίρεσαν την τσάντα μιας νεαρής στην Οβρυά που περιείχε το ποσό των 20 ευρώ.

· Στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 με ξύλινο αντικείμενο επιτέθηκαν σε έναν 37χρονο στην Πάτρα και του αφαίρεσαν μια τσάντα με πέντε σώματα επιταγών που συνολικά αποτελούσαν 40 επιταγές.

Τέλος στις 8 Σεπτεμβρίου 2011 επιτέθηκαν σε έναν άνδρα που επέβαινε σε μηχανάκι στην οδό Στρατηγού Μενούνου και του πήραν 350 ευρώ
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Wi-Fi Hacking μέσω Android
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Wi-Fi Hacking μέσω Android
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ