2013-03-15 22:48:04
Φωτογραφία για ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΤΟΥ ΦΕΪΣΑ...
Το Σάββατο θα γίνουν γνωστά τα νεότερα για τον Λιούμπομιρ Φέισα καθώς το τεχνικό επιτελείο του Ολυμπιακού εξετάζει το ενδεχόμενο είτε να αφήσει τον Σέρβο εκτός βασικής ενδεκάδας είτε εκτός αποστολής.

Ο Φέισα προπονήθηκε μεν την Παρασκευή όμως επειδή προέρχεται από τραυματισμό δεν αποκλείεται να προφυλαχθεί από το ερυθρόλευκο προπονητικό τιμ. Ο Μίτσελ θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις το Σάββατο όμως δεν είναι σίγουρο ότι θα συμπεριλάβει τον Λιούμπομιρ Φέισα στους εκλεκτούς για τον αγώνα με την Κέρκυρα. Μάλιστα ακόμα και εάν το πράξει ενδεχομένως να τον αφήσει στον πάγκο, σύμφωνα με το "gazzetta.gr". Μάλιστα η αίσθηση που υπήρχε στο Ρέντη ήταν ότι είναι αρκετά πιθανό να τεθεί εκτός πλάνων.

Σε αυτήν την περίπτωση για την θέση του αμυντικού χαφ υποψήφιος για την βασική ενδεκάδα των ερυθρόλευκων με τους Φαίακες είναι ο Φρανσουά Μοντέστο, τον οποίο ο Ισπανός τεχνικός εκτιμά ιδιαίτερα για την προσπάθεια που κάνει στις προπονήσεις αλλά και τα ματς.

Πάντως την Παρασκευή ο Μίτσελ δεν έκανε διπλό ούτε ουσιαστικές δοκιμές ενδεκάδας και έτσι τα... ερωτηματικά είναι αρκετά. Όλα δείχνουν τα τελικά... τεστ θα γίνουν στην τελευταία προπόνηση, που είναι εκείνη του Σαββάτου. Εκείνο που προκύπτει είναι ότι δεν θα επέλθουν πολλές αλλαγές στο βασικό σχήμα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ