2013-03-15 21:28:02
Φωτογραφία για 4 τρόποι να φορέσεις τη πλισέ φούστα
 Η πλισέ φούστα έχει κάνει δυναμικό comeback από την προηγούμενη άνοιξη και όλα δείχνουν ότι φέτος θα φορεθεί ακόμα πιο πολύ! Δες πώς να τη συνδυάσεις για στυλάτα λουκ στη πόλη..

 H πλισέ φούστα που θύμιζε παρέλαση έχει μπει για πάντα στο χρονοντούλαπο! Μίνι ή μίντι θα δείς ότι κυκλοφορούν σε παστέλ αποχρώσεις ή έντονα χρωμάτα, μεταλλιζέ ακόμα και δερμάτινες! Όποια κι αν προτιμάς δες πως μπορείς να φορέσεις τη πλισέ φούστα με 4 διαφορετικούς τρόπους 1. Preppy look

 Πιο γλυκιά εκδοχή της! Συνδύασέ τη με ένα εφαρμοστό t-shirt με λαιμόκοψη ή με ένα πουκάμισο με όλα τα κουμπιά κουμπωμένα, το καλοκαίρι προτίμησε ένα αμάνικο, και οπωσδήποτε γόβες ή μπαλαρίνες! Σε αυτό το λουκ είναι πολύ σημαντικά τα αξεσουάρ. Προτίμησε μια μικρή τσάντα με σταθερό σχήμα, τύπου ‘50s, λεπτά ζωνάκια και διακριτικά κοσμήματα.

2. Grunge

 Με ένα φαρδύ πουλόβερ ή ένα φούτερ η πλισέ σου φούστα θα δείξει τελείως διαφορετική. Παίξε με τα αξεσουάρ, τόλμησε για παράδειγμα να βάλεις ένα καπέλο, και προτίμησε να συνδιάσεις το λουκ με booties ή αρβυλάκια. Extra πόντους θα σου δώσουν οι κάλτσες αν τις αφήσεις να φαίνονται!


3. Marine

 Είναι η ιδανική εποχή για να βάλεις τη πλισέ φούστα με τη μαρινιέρα σου! Θα έχεις ένα ανάλφρο και πολύ βολικό outfit αν το συνδυάσεις με μπαλαρίνες και μια τσάντα που φοριέται χιαστί! Ένα στυλάτο και φρέσκο λουκ για τις ανοιξιάτικες βόλτες σου!

4. Urban chic

Το ντένιμ πουκάμισο πρωταγωνιστεί σε πολλά λουκ, γιατί να μην το συνδυάσεις και με τη πλισέ σου φούστα; Φόρεσε τα booties σου και κράτα μια oversized τσάντα και θα είσαι στυλάτη all day long…

" data-width="655">

Ελένη Μητράκου

http://www.faysbook.gr/ 
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ