2013-03-15 20:09:02
Φωτογραφία για Πατρινό Kαρναβάλι 2013: 33μελής Ρωσική αντιπροσωπεία και διπλωματικοί εκπρόσωποι από Λίβανο και Λετονία, αλλά και η Αγγελική Νικολούλη στην κερκίδα των επισήμων!
Πολυάριθμη θα είναι η Ρωσική δημοσιογραφική αποστολή που θα επισκεφθεί την Πάτρα για να παρακολουθήσει από κοντά και να καλύψει τις εκδηλώσεις και ιδίως τις δύο παρελάσεις του Πατρινού Καρναβαλιού.

Η ομάδα των επισκεπτών θα αποτελείται από κοντά 33 άτομα, συμπεριλαμβανομένων και των εκπροσώπων της ηγεσίας της Γενικής Γραμματείας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας και Γενικής Γραμματείας Μέσων Ενημέρωσης της Ελλάδας, του ξεναγού και των συνοδών-συντονιστών της δημοσιογραφικής αποστολής.

Τα άτομα που θα συνοδεύουν τους Ρώσους αρχισυντάκτες, όπως έγινε γνωστό από το γραφείο εθιμοτυπίας του Δήμου Πατρέων είναι τα ακόλουθα: Ανδρέας Κατσανιώτης, Γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης & Επικοινωνίας (ο οποίος ως γνωστό είναι Πατρινός), Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης, Νικόλαος Κατσικούλης, γραφείο ΓΓΜΕ, Μαρία Μαρουλάκου, γραφείο ΓΓΜΕ, Αλεξιανή Ντάκου, Δημόσιες Σχέσεις ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ, συνοδός αποστολής-συντονίστρια επίσκεψης και Λένα Κωστούλα, Δημόσιες Σχέσεις ΓΓΕΕ-ΓΓΜΕ, συνοδός αποστολής-συντονίστρια επίσκεψης.


Στην Ρωσική Αποστολή που καταφθάνει στην Καρναβαλική Πάτρα σε συνεργασία με την Πρεσβεία της Ρωσικής Ομοσπονδίας και το Ελληνορωσικό Επιμελητήριο, θα παρατεθεί και γεύμα από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας στις 12 το μεσημέρι της Κυριακής 17/3, πριν μεταβούν στην εξέδρα των επισήμων για να παρακολουθήσουν την παρέλαση.

Το πρόγραμμα επίσκεψης των Ρώσων δημοσιογράφων για την Κυριακή 17 Μαρτίου είναι το εξής,

08:30 – Αναχώρηση από Αρχαία Ολυμπία για Πάτρα,

Κατόπιν επίσκεψη και προσκύνημα στον Ιερό ναό του Αποστόλου Ανδρέα, Πολιούχου των Πατρών

Πιθανή επίσκεψη στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πάτρας

13:30 – Παρακολούθηση μεγάλης παρέλασης Καρνάβαλου (έναρξη στις 14:00) από την εξέδρα των επισήμων στην πλατεία γεωργίου

21:00 – Δείπνο με Δήμαρχο, Αντιδήμαρχο και Πρόεδρο Καρναβαλικού Οργανισμού.

Στο μεταξύ όπως ανέφερε στο thebes, η κυρία Μαρία Κυριακοπούλου από το γραφείο εθιμοτυπίας του Δήμου Πατρέων, στις εξέδρες των επισήμων την Κυριακή 17 Μαρτίου 2013 έχουν δηλώσει ότι θα παρευρεθούν για να απολαύσουν από κοντά την μεγάλη Καρναβαλική παρέλαση, ο Πρέσβης και ο πρόξενος της Λετονίας καθώς και ο οικονομικός σύμβουλος από την Πρεσβεία του Λιβάνου στην Αθήνα, Μισέλ Ναζάρ.

Την πρόσκληση να βρίσκεται στην Πάτρα είχε αρχικά αποδεχτεί και ο Πρέσβης της Βενεζουέλας στην Αθήνα, ωστόσο λόγω του πένθους για το θάνατο του Ούγκο Τσάβες, δεν θα έρθει τελικά.

Στο μεταξύ, αύριο Σάββατο στη μία το μεσημέρι, θα γίνει στο δημαρχείο της Πάτρας από τον δήμαρχο Γιάννη Δημαρά, η επίσημη υποδοχή των καρναβαλιστών του Σαβιάνο από την περιοχή Καμπανίας της Ιταλίας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα γίνει και η τελετή αδελφοποίησης των δυο πόλεων.

Στις κερκίδες θα βρίσκεται την Κυριακή και η Αγγελική Νικολούλη μαζί με τη φίλη της Νατάσσα Ράγιου και ο Ροδόπουλος Κωνσταντίνος Πρόεδρος Επιτροπής Σεναρίων ΕΡΤ.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον, για ευνόητους λόγους από πολιτικούς της Αθήνας να έρθουν και να παρακολουθήσουν την Μεγάλη Παρέλαση του Πατρινού Καρναβαλιού.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ