2013-03-15 18:26:04
Φωτογραφία για Ηράκλειο: Η ανάπτυξη έρχεται με τα καρμπόν και τις σκουπιδοσακούλες στον ΟΑΕΕ
Εικόνες τριτοκοσμικές στο παράρτημα του ΟΑΕΕ στο Ηράκλειο! Καλπάζει επιτέλους, εν μέσω τρίτου μνημονίου, η πολυπόθητη ανάπτυξη για την οποία μιλάνε με ενθουσιασμό, τόσο ο... Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο Υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Χατζηδάκης, αλλά και οι λοιποί ‘τρικομματικοί’ Υπουργοί!

Μια τέτοια μεγάλη αναπτυξιακή τομή ζουν στο πετσί τους καθημερινά εκατοντάδες Ηρακλειώτες, ελεύθεροι επαγγελματίες, που η μοίρα τους οδηγεί στο παράρτημα του ΟΑΕΕ στην οδό Γιαννιτσών στην πλατεία Κορνάρου. Καθημερινά εκεί δίνεται μάχη από προσωπικό και πολίτες προκειμένου να γίνει πράξη η... ευαγγελιζόμενη ανάπτυξη του Πρωθυπουργού.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουμε περιγράφουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την τριτοκοσμική εικόνα ενός μεγάλου ασφαλιστικού τομέα, όπου τα στοιχεία και τα δεδομένα των ασφαλισμένων του φυλάσσονται στο πάτωμα μέσα σε χαρτόκουτες και σακούλες σκουπιδιών!


Καθημερινά εκεί ο πολίτης που χρυσοπληρώνει τον ΟΑΕΕ ‘σταυρώνεται’ στις ουρές, ενώ στον εξελισσόμενο 21ο αιώνα η ‘χαρτούρα’ συμπληρώνεται ακόμα από τους υπαλλήλους με ΚΑΡΜΠΟΝ!

Στις φωτογραφίες φαίνεται το χειμαδιό στο πάτωμα με τις χαρτόκουτες και τις μαύρες σακούλες σκουπιδιών όπου στοιβάζονται πολύτιμα έγγραφα των ασφαλισμένων! Ανάλογη εικόνα επικρατεί και στο γραφείο του διευθυντή όπου επίσης στις γωνίες είναι … πεταμένες κούτες με υπηρεσιακά έγγραφα.

Αποδεδειγμένα, έτσι, με κούτες, σακούλες σκουπιδιών, και ΚΑΡΜΠΟΝ (!) γίνεται πράξη η πολυπόθητη ανάπτυξη των Σαμαρά, Βενιζέλου, Κουβέλη.
creteplus.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ