2013-03-15 12:38:17
Φωτογραφία για Παρελθόν η σελίδα του «BΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ» στο Facebook!
Μία από τις δημοφιλέστερες σελίδες του facebook «ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ» δέχτηκε αναφορές από χρήστες, με αποτέλεσμα το γκρουπ των 95.959 like να τίθεται από σήμερα, Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 εκτός λειτουργίας.

Η σελίδα ξεκίνησε στις 18 Ιανουαρίου του 2011 και είναι ένα ανοιχτό γκρουπ το οποίο έχει δώσει αστείρευτο γέλιο με τις πρωτότυπες ατάκες και φωτογραφίες, με στόχο να χαρίσει σε όλους μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς. Μάλιστα έχει καταφέρει με κάθε του ανάρτηση να κάνει ρεκόρ «like», φτάνοντας πάνω από 1.000 μέσα σε μερικά δευτερόλεπτα και με αμέτρητα ενθαρρυντικά σχόλια κάτω από κάθε post!

Συγκεκριμένα ο admin του γκρουπ έγραψε στον τοίχο τα εξής: «Με τα λύπης σας ανακοινώνουμε πως λόγω του μεγάλου αριθμού reports που δεχθήκαμε εξαιτίας του post που κάναμε (το οποίο ήταν καθαρά μία πλακίτσα), to "δημοκρατικό" Facebook μας ανακοίνωσε πως αύριο 15/3/2013, το Βασανίζομαι θα τεθεί μόνιμα εκτός λειτουργίας. Ότι σχόλιο και να κάνουμε πιστεύω πως είναι περιττό! Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους από καρδίας για τις όμορφες στιγμές που μας χαρίσατε και για την μεγάλη υποστήριξη! Να ευχαριστήσω και τα "οπεν μάηντεντ" άτομα που δεν καταλάβανε την πλάκα που κάναμε. Σας ευχαριστούμε πολύ όλους... Να είστε πάντα καλά.... Να χαμογελάτε και να Βασανίζεστε!!!!»

Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα γιατί πολλοί είναι οι followers που στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης και λύπης.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ