2012-03-31 10:51:02
Φωτογραφία για Στρίβειν δια του μεταναστευτικού…
Γράφει ο Μαγια

Πανικόβλητο οδεύει προς τις κάλπεςτο μνημονιακό ζεύγος. Τρέμει στην ιδέα ότι, η οργή του λαού θα εκδηλωθείμαζικά στις κάλπες και για τούτο επιχειρεί να αλλάξειτην προεκλογική πολιτική ατζέντα. Να στρέψει την προσοχή των πολιτών μακριά απότα ερείπια της καταστροφικής πολιτικής του και κυρίως από το νέο .............Αρμαγεδδώνα,που θα έρθει τον Ιούνιο και θα αφορά σε μέτρα ύψους 11 έως 14 δισεκ. ευρώ.

Το μεταναστευτικό είναι μιαδοκιμασμένη συνταγή για τον αποπροσανατολισμό της Κοινής Γνώμης καθώς προσφέρειπεδίον δόξης λαμπρόν στους ποικιλόχρωμους δημαγωγούς και εκλογοκάπηλους.Θυμίζεισε μεγάλο βαθμό το ζήτημα της διαφθοράς, όπου όλοι μιλάνε για κάθαρση αλλάκάνουν πως δεν βλέπουν τις γενεσιουργές αιτίες της.Ηδη, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, χύνοντας κροκοδείλια δάκρυα γιατην εγκληματικότητα στο κέντρο της Αθήνας, εκτόξευσαν το μεταναστευτικό σε πρώτο θέμα τηςπολιτικής επικαιρότητας, ενώ για όλο το προηγούμενο διάστημα οι πάντες σιωπούσανκαι αδιαφορούσαν.


Ενδεικτική του κλίματος, που επιδιώκουν να καλλιεργήσουν είναι η, φασιστικήςαπόχρωσης, δήλωση του Σαμαρά: «Θα πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας, πουέχουν καταληφθεί από παράνομους λαθρομετανάστες»! Oιαποτεφρωτές της Ελλάδας, οι μαριονέτες των τοκογλύφων προκειμένου να σώσουν τοτομάρι τους δεν διστάζουν να αναστατώσουν τις τοπικές κοινωνίες, να προκαλέσουνκαι να αναμοχλεύσουν τα ξενοφοβικά σύνδρομα. Οι λόγοι είναιαπλοί. Βενιζέλος και Σαμαράς έχουν ένα και το αυτό πρόγραμμα, το Μνημόνιο καιδεν έχουν κανέναν λόγο να το συζητούν. Ακόμα και το φορολογικό, που υποτίθεταιπως επείγει το μετέθεσαν μετά τίς κάλπες για να μην γνωρίζει ο λαός τι τουετοιμάζουν.Το μεταναστευτικόείναι όντως μείζον πρόβλημα. Αλλά στο Θεό, που πιστεύετε, υπάρχει σοβαρόςπολίτης, που θα εμπιστευτεί την επίλυσή του σε αυτούς, που το δημιούργησαν καιτο γιγάντωσαν; Kafeneio
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ