2013-03-15 08:19:04
Φωτογραφία για Κατέρρευσαν επί ώρες Hotmail, Outlook και Skydrive
Επί τρεις ώρες στις 13 Μαρτίου 2013 οι χρήστες της υπηρεσίας Skydrive αντιμετώπιζαν προβλήματα κατά την προσπάθειά τους να προσθέσουν να επεξεργαστούν ή να αφαιρέσουν αρχεία από την υπηρεσία cloud της Microsoft. Το ίδιο πρόβλημα προκάλεσε μηνύματα σφάλματος και κατά το ανέβασμα φωτογραφιών στο Windows Photo Gallery.

Όμως, ένα άλλο πρόβλημα στις υπηρεσίες cloud της Microsoft ήταν πιο σοβαρό από όσο αρχικά εκτιμήθηκε και αφορούσε στις υπηρεσίες Hotmail και Outlook.com (που συγχωνεύονται). Αμφότερες, ήταν απροσπέλαστες επί 16 ώρες (12-13 Μαρτίου).

Εξηγήσεις για το ατύχημα έδωσε ο Arthur De Haan, Vice President στην Microsoft: Η διακοπή παροχής των υπηρεσιών Hotmail, Outlook και Skydrive οφείλεται σε πρόβλημα που ανέκυψε κατά την αναβάθμιση του firmware σε καίριο σημείο του χώρου όπου φιλοξενούνται οι διακομιστές τους. Το αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί απρόσμενα και σημαντικά η θερμοκρασία στο data center και χρειάστηκε, κατ'εξαίρεση τονίζει o εκπρόσωπος της Microsoft, η επέμβαση μεγάλου αριθμού ανθρώπων για να ανακάμψουν τελικά οι υπηρεσίες έπειτα από 16 ώρες. Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ