2013-03-15 07:35:04
Φωτογραφία για Τσιστιακόφ: «Ο ΠΑΟΚ δεν έχει συμμάχους»
Μήνυμα ενότητας, με αφορμή την βαριά... καμπάνα της Super League στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη από τον Γέρμαν Τσιστιακόφ στην ομιλία του προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο στρατηγικός σύμβουλος σε θέματα αθλητισμού του «Δικέφαλου» βρέθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (14/3) στα αποδυτήρια της ομάδας, υποστηρίζοντας πως οι «ασπρόμαυροι» αποδείχθηκε πως δεν έχουν κανένα σύμμαχο και πρέπει να συνεχίσουν με ενότητα για να πετύχουν τους στόχος που έχουν βάλει για την κατάκτηση τίτλων.

«Όλοι ξέρετε την απόφαση για τον Σαλπιγγίδη… Το ήξερα από την αρχή αλλά τώρα πια είμαι απολύτως σίγουρος ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει φίλους και συμμάχους. Είμαστε μόνοι μας στον αγώνα κατάκτησης υψηλών στόχων. Ο μοναδικός τρόπος λοιπόν να τους επιτύχουμε είναι να είμαστε ο ένας δίπλα στον άλλον και να σταθούμε ακόμη πιο ενωμένοι», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρώσου.

Και ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του προς τους ποδοσφαιριστές: «Πρέπει να είμαστε πιο προσεκτικοί από το φυσιολογικό και να μην αντιδρούμε σε προκλήσεις γιατί σε μας και η παραμικρή λεπτομέρεια τιμωρείται με τον αυστηρότερο τρόπο».
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ