2013-03-15 00:48:43
Φωτογραφία για Η ΑΕΚ βραβεύει τον «Φούλη»
Το καλοκαίρι οι άνθρωποι που ήταν στην ΑΕΚ δεν σεβάστηκαν και δεν εκτίμησαν την προσφορά του Γεωργέα, το Σάββατο η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ θα επιχειρήσει να μετριάσει την πίκρα του επί χρόνια ταπεινού... στρατιώτη του δικέφαλου.

Μπορεί το Σάββατο ο αγώνας της ΑΕΚ με αντίπαλο την Βέροια στο ΟΑΚΑ να είναι τελικός επιβίωσης για την Ενωση και τους φιλοξενούμενους και για τον λόγο αυτό να κρίνεται απαραίτητη όσο ποτέ η μαζική παρουσία του κόσμου της Ενωσης, ωστόσο υπάρχει ένας επιπλέον λόγος για να ανηφορίσει ο ΑΕΚτσής στο Μαρούσι.

Πρόκειται για την επιστροφή του Νίκου Γεωργέα ως αντίπαλος αυτή τη φορά σε αγώνα με την ΑΕΚ. Ο αγαπημένος «Φούλης» των Ενωσιτών θα βρίσκεται στο ΟΑΚΑ και η υποδοχή που του προετοιμάζουν οι «κιτρινόμαυροι» οπαδοί θα είναι συγκλονιστική. Στο ίδιο κλίμα κινούνται και οι διοικούντες την ΠΑΕ που έχουν σχεδιάσει να βραβεύσουν τον Μεσσήνιο άσο για την πολυετή προσφορά του με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Πριν την έναρξη του αγώνα λοιπόν η ΠΑΕ ΑΕΚ θα βραβεύσει τον Νίκο Γεωργέα σε μία κίνηση αναγνώρισης για την προσφορά του στην ομάδα και το γεγονός ότι υπήρξε επί σειρά ετών ένας ταπεινός, στρατιώτης του δικέφαλου αετού. Με αυτόν τον τρόπο θα επιχειρήσουν από την ΑΕΚ να διορθώσουν το... άδειασμα που έγινε στον Γεωργέα το προηγούμενο καλοκαίρι όταν οι τότε υπεύθυνοι του αγωνιστικού σχεδιασμού (ειδικά οι Μαύρος και Βλάχος) αποφάσισαν να μην ανανεώσουν το συμβόλαιό του όπως εκείνος επιθυμούσε διακαώς..
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ