2013-03-14 22:06:51
Φωτογραφία για Ξανά Σούσο για Ολυμπιακό
Ένα όνομα από τα... παλιά βγαίνει ξανά στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό σύμφωνα με ισπανικές πηγές. Είναι εκείνο του νεαρού Σούσο της Λίβερπουλ. Παρέμεινε και την Πέμπτη στην Ελλάδα ο Φερνάντο Κονσεντίνο.

Ο Ζεσούς Χοακίν Φερνάντες Σάες Ντε Λα Τόρε ή κατά κόσμον Σούσο της Λίβερπουλ είναι ένας παίκτης που είχε απασχολήσει εντόνως και για ένα σημαντικό διάστημα τον Ολυμπιακό (ιδίως κατά τον Αύγουστο προηγούμενου έτους, ήτοι του 2012). Οι Πειραιώτες είχαν τότε επιχειρήσει να κλείσουν δίχως επιτυχία τον διεθνή Ισπανό μεσοεπιθετικό από την αγγλική ομάδα με ένα ποσό των 300 με 400 χιλιάδων ευρώ για δανεισμό ενός έτους με οψιόν αγοράς για την επόμενη χρονιά. Ο γεννημένος στις 19 Νοεμβρίου του 1993 παίκτης όπως προκύπτει από πληροφόρηση από την Ισπανία τέθηκε εκ νέου στα υπ' όψιν των ανθρώπων των πρωταθλητών Ελλάδας.

Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι ο τεχνικός των «ρεντς», Μπρένταν Ρότζερς επισήμανε ότι δεν υπάρχει πρόθεση δανεισμού του Σούσο για φέτος
. Μέχρι το καλοκαίρι όμως μπορεί να αλλάξουν πολλά. Μπορεί να είναι νωρίς ακόμα όμως στο λιμάνι έχουν ξεκινήσει από τώρα τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής περιόδου μιλώντας με διάφορους μάνατζερ και εξετάζοντας διάφορους παίκτες και αγορές. Παράλληλα ο Αργεντίνος ατζέντης, Φερνάντο Κονσεντίνο, έμεινε και την Πέμπτη για συζητήσεις στην Ελλάδα. Ο εκπρόσωπος των Άλαν Ρουίς και Σεμπαστιάν Λέτο είχε -όπως έχει διαρρεύσει από χθες- συζητήσεις με τους διοικούντες τον πειραϊκό σύλλογο και για την περίπτωση του νεαρού παίκτη της Σαν Λορέντζο και για άλλα ονόματα και ενώ οι φήμες για τον Λέτο έδιναν και έπαιρναν.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ