2013-03-14 19:04:59
Φωτογραφία για Θέλει να επιστρέψει στη Μαδρίτη για τη Ρεάλ ο Αγκουέρο!
Ο Σέρχιο Αγκουέρο δεν είναι ευτυχισμένος αυτή τη στιγμή στο Μάντσεστερ και επιθυμεί την επιστροφή του στην Μαδρίτη. Όχι όμως, για χάρη της Ατλέτικο, αλλά για τη Ρεάλ.

Ο Σέρχιο Αγκουέρο μπορεί να έρθει στο προσκήνιο το ερχόμενο καλοκαίρι, ως μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Αργεντινός δεν νιώθει καλά στο Μάντσεστερ, και ο σύλλογος με μια ικανοποιητική πρόταση θα τον παραχωρούσε.

Ο ίδιος ο παίκτης έχει δηλώσει κατά το παρελθόν την συμπάθειά του προς τη Ρεάλ, αλλά και την επιθυμία του να αγωνιστεί μια μέρα με την φανέλα της.

Πιο συγκεκριμένα μετά τον αγώνα για τους ομίλους του Champions League, ενάντια σε Ρεάλ και Μάντσεστερ Σίτι στο "Μπερναμπέου", ο Αγκουέρο είχε δηλώσει: "Αν η Ρεάλ ενδιαφέρεται για μένα, είμαι εδώ. Το γεγονός ότι αγωνίζομαι ακόμα στη Σίτι, δείχνει ότι δεν έχουν ενδιαφερθεί σοβαρά μέχρι τώρα".

Τον τελευταίο καιρό, όλο και αυξάνεται η επιθυμία του Αγκουέρο να αγωνιστεί στη Ρεάλ. Στόχος του ποδοσφαιριστή είναι να κατακτήσει τίτλους, αλλά στην παραμονή του στο Μάντσεστερ έχει πανηγυρίσει μόλις ένα πρωτάθλημα.


Η ομάδα του στην Ευρώπη, αποκλείστηκε από τους ομίλους του Champions League στις δύο τελευταίες της συμμετοχές. Στο πρωτάθλημα βρίσκεται δώδεκα βαθμούς πίσω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μόνος εφικτός στόχος προς το παρόν, φαντάζει το κύπελλο Αγγλίας (βρίσκονται στα ημιτελικά).

Η δυσαρέσκεια στο Μάντσεστερ:

Ό κυριότερος λόγος, για τον οποίο ο ποδοσφαιριστής δεν νιώθει καλά στο Μάντσεστερ, είναι ότι δεν μπορεί να βλέπει το γιο του. Η πρώην γυναίκα του έχει μετακομίσει στη Μαδρίτη μαζί με τον γιο τους, Μπέντζαμιν,  κι έτσι ο ποδοσφαιριστής, δεν μπορεί να είναι μαζί του.

Βέβαια, όσον αφορά την ομάδα του, με μια ικανοποιητική πρόταση δεν θα είχε πρόβλημα να τον παραχωρήσει. Να υπενθυμίσουμε ότι η Σίτι θα πρέπει να αποδεσμευτεί από κάποια υψηλά συμβόλαια (όπως του Αγκουέρο), λόγω του δημοσιονομικού Fair Play που έχει επιβάλλει στο πρωτάθλημα η Fifa, το οποίο περιορίζει τις δαπάνες για τους μισθούς παικτών. 

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ