2013-03-14 12:06:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Επίταξαν τους εργαζόμενους στην καθαριότητα λόγω καρναβαλιού!
Σε επίταξη των εργαζομένων στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Πατρέων προχώρησε η Δημοτική Αρχή σε μια προσπάθεια να τους αναγκάσει να «προσφέρουν» τις υπηρεσίες τους το τριήμερο της κορύφωσης των εκδηλώσεων μετά την διαπίστωση πως το ποσοστό αυτών που δήλωσαν ότι επιθυμούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στις 16, 17 και 18 Μαρτίου δεν ξεπερνούσε το 60%

Αρχικά οι υπεύθυνοι καλούσαν απλά τους εργαζόμενους να δηλώσουν εάν επιθυμούν να εργαστούν χωρίς οποιαδήποτε άλλη επίπτωση για όσους δεν το έκαναν αλλά μέσα σε λίγες ώρες μετά την διαπίστωση πως δεν καλύπτονται οι ανάγκες προχώρησε στη λύση της επίταξης!!

Αυττό έγινε με την αποστολή ειδοποιητηρίου σύμφωνα με το οποίο οι εργαζόμενοι «καλούνται βάση του άρθρου 32 παρ. 2 και 3 και του άρθρου 36 παρ. 1 του νόμου 3584/28/6/2007 (κώδικα κατάστασης Δημοτικών και κοινοτικών Υπαλλήλων) να προσέλθουν στην υπηρεσία τους για την κάλυψη αναγκών καθαριότητας της πόλης λόγω καρναβαλικών εκδηλώσεων, σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα τους ανακοινωθεί από την υπηρεσία την Πέμπτη 14/3/2013 στο χώρο εργασίας τους»!!

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ