2013-03-14 07:44:02
Φωτογραφία για «Κάλλιο αργά παρά ποτέ…»
Δεν με εκπλήσσει το γεγονός, ότι ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κ. Θανάσης Νταβλούρος συνειδητοποίησε έστω και με καθυστέρηση την παντελή απουσία ουσιαστικής επικοινωνίας της ΝΟΔΕ ΝΔ Αχαΐας με την τοπική κοινωνία.

Δεν είναι όμως μόνο η αντίδραση του Βουλευτή, η έντονη και εύλογη δυσαρέσκεια για την δυσλειτουργικότητα της ΝΟΔΕ είναι διάχυτη μεταξύ πολλών και μάλιστα ιστορικών στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό. Αποτελεί κοινή διαπίστωση ότι η ΝΟΔΕ εδώ και δύο χρόνια έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την διάλυση του κόμματος τοπικά, αφού δεν επιτρέπει την πολυφωνία και με την αλαζονική στάση της απομακρύνει στελέχη και μέλη της παράταξης μετατρέποντάς την σε μονοπώλιο για «λίγους», «άφωνους» και «εκλεκτούς». Είναι ολοφάνερο ότι η τοπική Νέα Δημοκρατία έχει χάσει κάθε ουσιαστική επικοινωνία και επαφή με τους πολίτες της Αχαΐας κλείνοντας την «πόρτα» στα προβλήματά τους. Το προεδρείο της ΝΟΔΕ δεν αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική της «χοροεσπερίδας» που ακολουθεί δεν μπορεί να επιλύσει τα πολλαπλά και σημαντικά προβλήματα που πλήττουν τον Νομό και τα οποία χρίζουν σοβαρών προτάσεων, συντονισμένης οργάνωσης και δράσης. Δυστυχώς, έχουν χάσει το στοίχημα με την κοινωνία, αφού αδιαφορούν για τα προβλήματά της και δεν αφουγκράζονται τα μηνύματα που τους στέλνει.


Έστω και τώρα ας αφήσουν την μικροπολιτική και ας επιτελέσουν σωστά τον κομματικό τους ρόλο. Αν συνεχίσουν την ίδια τακτική και δεν προσπαθήσουν να βρουν κοινό βηματισμό με την κοινωνία και τα στελέχη του κόμματος, στο τέλος το μόνο που θα καταφέρουν θα είναι να χωρίσουν εντελώς τους δρόμους τους!

Με εκτίμηση

Γιώργος Δρακούλης

Ο εκλεγμένος από την βάση τ.Πρόεδρος ΟΝΝΕΔ Αχαΐας
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ