2013-03-13 23:52:45
Φωτογραφία για ΑΓΓΙΞΕ ΤΟ... ΘΑΥΜΑ Η ΑΡΣΕΝΑΛ, ΣΤΟΥΣ «8» Η ΜΠΑΓΕΡΝ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Η Άρσεναλ νίκησε 2-0 την Μπάγερν μέσα στο Μόναχο και άγγιξε το θαύμα, καθώς ήθελε ένα ακόμη γκολ για να ανατρέψει το 1-3 του Λονδίνου, με τους Γερμανούς να βρίσκονται πλέον στους "8" αλλά χωρίς πολλά χαμόγελα Η Άρσεναλ έδωσε ενδιαφέρον στην αναμέτρηση πολύ νωρίς, καθώς μόλις στο 3ο λεπτό οι Άγγλοι άνοιξαν το σκορ με τον Ολιβιέ Ζιρού.

Οι Βαυαροί απείλησαν και υπήρξαν αρκετές ευκαιρίες εκατέρωθεν με τον Καθόρλα στο 85' να εκτελεί το πρώτο κόρνερ της Άρσεναλ και η ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ τελικά να καταφέρνει να βάλει... φωτιά στο ματς, καθώς με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι ο Λοριάν Κοσιελνί έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Νόιερ για το 0-2. Όμως δεν είχε αρκετό χρόνο για την ολική ανατροπή...

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ, Βαν Μπούιτεν, Ντάντε, Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Λουίζ Γκουστάβο, Κρόος (80' Τιμοστσούκ), Τόμας Μίλερ, Ρόμπεν, Μάντζουκιτς (73' Μάριο Γκόμεθ).

ΑΡΣΕΝΑΛ: Φαμπιάνσκι, Τζένκινσον, Μέρτεζακερ, Κοσιελνί, Γκιμπς, Αρτέτα, Ράμσεϊ (72' Ζερβινιό), Ροζίτσκι, Καθόρλα, Γουόλκοτ (72' Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν), Ζιρού.

szólj hozzá: Bayern vs Arsenal 0:2 MATCH HIGHLIGHTS
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ