2013-03-13 22:02:10
Φωτογραφία για ΜΑΝΙΑΤΗΣ : ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ
Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στόχος όλων στον Ολυμπιακό, είναι να κατακτηθεί και το Κύπελλο Ελλάδας, όπως έγινε και πέρσι... Αυτό δήλωσε και ο Γιάννης Μανιάτης μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΣ και την πρόκριση που πήρε ο Θρύλος.

Από εκεί και πέρα, ο διεθνής παίκτης των Πειραιωτών τόνισε ότι όλοι θέλουν να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας και αυτό είναι κάτι που δουλεύουν μαζί με τον Μίτελ.

Αναλυτικά τα όσα είπε: «Ο δεύτερος στόχος μας είναι το Κύπελλο και θέλουμε παιχνίδι με παιχνίδι να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε όλο και καλύτεροι. Έχουμε έναν νέο προπονητή που προσπαθεί να μας μάθει κάποια πράγματα και εμείς να μάθουμε τι μας ζητάει. Είναι νωρίς να κρίνουμε τον προπονητή και την δουλειά του. Με τη νέα χρονιά θα φανούν όλα όσα μας ζητάει και το ποδόσφαιρο που θέλει να παίξουμε. Παρόλα αυτά εμείς πρέπει να βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο κάποια πράγματα από αυτά και να παίζουμε καλύτερο ποδόσφαιρο. Θέλουμε να προσφέρουμε καλύτερο θέαμα για να το ευχαριστηθούμε πρώτα απ' όλα εμείς και φυσικά για να ευχαριστήσουμε τον κόσμο μας. Όσο για το Κύπελλο είμαστε κάτοχοι και αυτό που θέλουμε είναι να το διατηρήσουμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ