2013-03-13 21:03:11
Φωτογραφία για «ΑΣΠΙΔΑ» ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣΑΝΤΟ
Ο Πάουλο Μασάντο αποδοκιμάστηκε ξανά από την εξέδρα του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά την αντικατάστασή του, με τον Ολυμπιακό - μέσω του Σάββα Θεοδωρίδη και του Κώστα Καραπαπά - να παίρνει επίσημη θέση.

Ο Σάββας Θεοδωρίδης μετέβη στην αίθουσα Τύπου και, μετά τις δηλώσεις Μίτσελ, πήρε το λόγο για να αναφερθεί στο συγκεκριμένο ζήτημα.

«Έχω παιξει ποδόσφαιρο, γνωρίζω καλά την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών και πρέπει να καταλάβουν πολύ καλά οι φίλαθλοι ότι πρέπει να αποθεώνουν τους παίκτες και να είναι δίπλα τους. Οποιαδήποτε διαμαρτυρία σε βάρος των παικτών βάλλει κατά του Ολυμπιακού.

Το λεω ως παλιός παίκτης, ποσο δύναμη μας έδινε ο κόσμος όταν μπαίναμε στο γήπεδο και μας χειροκροτούσε. Πρέπει να σταματήσουν οι διαμαρτυρίες σε βάρος των παικτών, να χειροκροτούν την ομάδα και όλους τους παίκτες της. Να ειναι δίπλα στην ομάδα, τον προπονητή και τους παίκτες.

Τους παρακαλώ λοιπόν από δω και μπρος να μην παρουσιαστούν ξανά τα ίδια φαινόμενα όπως αυτά που έγιναν σήμερα και να στέκονται όλοι δίπλα στην ομάδα, στους παίκτες και στον προπονητή και πρώτα απ' όλα δίπλα στον Ολυμπιακό που αγαπάνε».

Ο Κώστας Καραπαπάς τόνισε για τις αποδοκιμασίες στον Πορτογάλο: Ο Μασάντο είναι στρατιώτης του Ολυμπιακού. Αυτά γινόταν σε άλλες ομάδες και εμείς τα κοροϊδεύαμε.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ