2013-03-13 20:04:38
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΡΕΛΑΝΤΙ... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 2-0
Ο Ολυμπιακός χωρίς να φορτσάρει, αλλά και χωρίς να απειληθεί, νίκησε 2-0 τον ΠΑΣ Γιάννινα και στη ρεβάνς στο «Γ. Καραϊσκάκης» και «τσέκαρε» το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου.

Νίκη στο ρελαντί πέτυχε ο Ολυμπιακός, αφού δίχως να εντυπωσιάσει νίκησε τους Ηπειρώτες με τον Μανιάτη να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ στο θεσμό του Κυπέλλου και τον Αμπντούν να διαμορφώνει το τελικό σκορ, ενώ ο Φουστέρ ανέβασε την απόδοση της ομάδας.

Οι ερυθρόλευκοι, παρά τις αλλαγές στη σύνθεσή τους, ήταν ανώτεροι καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, έφτιαξαν κι έχασαν πολλές ευκαιρίες, με τους Μανιάτη (με κεφαλιά στο 63') και τους Αμπντούν (με σουτ στις καθυστερήσεις) να βρίσκουν δίχτυα.

Επόμενος αντίπαλος στον θεσμό ο Πανθρακικός, που απέκλεισε τη Βέροια.

Οι ερυθρόλευκοι ξεκίνησαν καλά και δημιούργησαν φάσεις μπροστά από την αντίπαλη εστία, όμως το ημίχρονο βρήκε τις δύο ομάδες στο 0-0.


Στο ξεκίνημα της επανάληψης, η εικόνα των παικτών του Μίτσελ ήταν χειρότερη, όμως δύο αλλαγές αποδείχτηκαν αρκετές για να αλλάξουν όλα. Ο Φουστέρ πήρε τη θέση του Μασάντο (που αποδοκιμάστηκε για άλλη μια φορά), ο Φετφατζίδης αντικατέστησε τον Βλαχοδήμο (61') και η επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού απέκτησε φρεσκάδα. Δύο λεπτά αργότερα (63') ήρθε το γκολ του Μανιάτη, ενώ στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων (93') ο Αμπντούν διαμόρφωσε το τελικό 2-0, μετά από ασίστ του "Φέτφα". Με τον Φουστέρ πάντως, ο Ολυμπιακός είχε καλύτερη κυκλοφορία, ανέβασε ρυθμό και βελτίωσε την εικόνα του στο επιθετικό κομμάτι.

Από την άλλη πλευρά, ο ΠΑΣ Γιάννινα είχε παθητικό ρόλο σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Κάρολ, Παπάζογλου (76’ Ντιακιτέ), Κοντρέρας, Σιόβας, Χολέμπας, Μοδέστο, Μανιάτης, Μασάντο (61’ Φουστέρ), Βλαχοδήμος, Αμπντούν (61’ Φετφατζίδης), Μήτρογλου.

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Χριστόπουλος): Μπαμπανιώτης, Ντάσιος, Μιχαήλ (68’ Λίλα), Ντε Βισέντι (68’ Πάντος), Βίλα, Κεϊτά, Ρουμπουλάκου, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Μπέριος (79’ Κοροβέσης), Αυγενικού.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ