2013-03-13 15:58:06
Φωτογραφία για ΨΑΧΝΕΙ... ΓΥΝΑΙΚΑ Ο ΕΚΛΕΣΤΟΟΥΝ
Σε αναζήτηση μίας γυναίκας για το πρωτάθλημα της Formula 1 παραδέχτηκε πως βρίσκεται ο Μπέρνι Έκλεστοουν, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr".

Όχι, δεν αναζητά στα γεράματα γυναίκα για ειδύλλιο (αν και το βιογραφικό του είναι πλούσιο ΚΑΙ σε αυτόν τον τομέα). Το αφεντικό της Formula 1, Μπέρνι Έκλεστοουν, παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην Bild πως θέλει να βάλει το ασθενές (;) φύλο στο πρωτάθλημα.

«Όλες οι προκαταλήψεις που υπήρχαν για τις γυναίκες στο μηχανοκίνητο αθλητισμό ανήκουν στο παρελθόν. Αναζητώ μία γυναίκα για τη Formula 1 εδώ και χρόνια», τόνισε ο 82χρονος ισχυρός άνδρας, ενώ πρόσθεσε πως η Ντάνικα Πάτρικ θα ήταν ιδανική.

«Έχει αποδείξει πως θα μπορούσε να λάβει μέρος στη Formula 1. Έχει όλα τα προσόντα για να το κάνει. Μπορώ όμως να καταλάβω γιατί στα 30 της δεν θέλει να μπει στη Formula 1, καθώς είναι ήδη σούπερσταρ στις ΗΠΑ».

Κληθείς να σχηματίσει τη δική του Dream Team, εφόσον ήταν αφεντικό μιας ομάδας της Formula 1, είπε: «Θα ήμουν χαρούμενος αν είχα στην ομάδα μου τον Φέτελ. Μου αρέσει σαν τύπος και τα πάμε καλά. Θα μπορούσα επίσης να πάρω στην ομάδα μου τον Φερνάντο Αλόνσο ή τον Λιούις Χάμιλτον ως πιλότους. Από πλευράς μονοθεσίου, προτιμώ την ομάδα μιχανικών της Red Bull, ενώ για αφεντικό ομάδας θα επέλεγα τον Κρίστιαν Χόρνερ».

Τέλος, για το ενδεχόμενο να μετακομίσει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στη Ferrari, τόνισε: «Δεν υπάρχει λόγος να πάει ο Φέτελ στη Ferrari. Είναι μία ομάδα με εντελώς διαφορετική λογική από αυτή που έχει συνηθίσει ο ίδιος. Θα μπορούσε κάλλιστα να μείνει για όλη του την καριέρα στη Red Bull. Είναι χαρούμενος εκεί και η ομάδα αυτή του παρέχει ένα κορυφαίο μονοθέσιο. Θα αποτελούσε έκπληξη για μένα αν επέλεγε να φύγει».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αγρίνιο: 16χρονη πήρε 27 lexotanil
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αγρίνιο: 16χρονη πήρε 27 lexotanil
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ