2013-03-13 15:49:03
Φωτογραφία για Ένοχος ο κανίβαλος αστυνομικός της Νέας Υόρκης – Σχέδια που προκαλούν φρίκη
Ένοχος για όλες τις κατηγορίες οι οποίες του απαγγέλθηκαν κρίθηκε ο Νεοϋορκέζος αστυνομικός Gilberto Valle, γνωστός ως «κανίβαλος αστυνομικός», που συνελήφθη πέρυσι από το FBI γιατί σχεδίαζε να δολοφονήσει την εν διαστάσει σύζυγό του και άλλες γυναίκες, με σκοπό να τις μαγειρέψει και να τις φάει.

Οι δικηγόροι του 28χρονου υποστήριξαν ότι ο πελάτης τους έπαιζε ουσιαστικά ένα παιχνίδι σεξουαλικής φαντασίωσης στο Διαδίκτυο και ουδέποτε σχεδίαζε να βλάψει τις γυναίκες, γι’ αυτό και θα ασκήσουν έφεση.

Ο Valle πέρασε από τα όρια της φαντασίας στην πραγματικότητα όταν έψαξε τα ηλεκτρονικά αρχεία της αστυνομίας αναζητώντας προσωπικές πληροφορίες για πιθανά θύματα, μεταξύ των οποίων και η πρώην σύζυγός του, ενώ δεν δίστασε να προσεγγίσει κάποιες από τις γυναίκες.

Κατά τη διάρκεια της δίκης η πρώην σύζυγος του Valle υποστήριξε ότι βρήκε χιλιάδες ηλεκτρονικά μηνύματα στον υπολογιστή του, στα οποία ο 28χρονος περιέγραφε στους φετιχιστές φίλους του πώς θα πραγματοποιούσε τις φαντασιώσεις του.


Επιπλέον, όπως αποδείχθηκε, ο αστυνομικός – κανίβαλος αναζητούσε στο Διαδίκτυο το καλύτερο σχοινί για να δέσει τα θύματά του, καθώς και χημικά για να αναισθητοποιήσει τις άτυχες γυναίκες. Επίσης ο Valle συχνά έκανε αναζητήσεις στο Διαδίκτυο με τους όρους «ανθρώπινη σάρκα».

Ο επίδοξος κανίβαλος κινδυνεύει με ισόβια κάθειρξη για το γεγονός ότι σχεδίαζε να απαγάγει και να σκοτώσει γυναίκες και ποινή φυλάκισης ενός έτους για την παράνομη έρευνα στα αρχεία της αστυνομίας με σκοπό να εντοπίσει πιθανούς στόχους.
econews Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Μαλλιά Ανοιξη / Καλοκαίρι 2013
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Μαλλιά Ανοιξη / Καλοκαίρι 2013
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ