2013-03-12 22:19:08
Φωτογραφία για Αχαΐα: Παραιτήθηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας ο Δ. Τριανταφυλλόπουλος για το σχέδιο «Αθηνά»
Την παραίτησή του από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας υπέβαλε πριν από λίγη ώρα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Τριανταφυλλόπουλος, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος μέσω ανάρτησής του στην προσωπική του σελίδα στο facebook.

Αφορμή στάθηκε το σχέδιο «Αθηνά» που καταργεί τα τμήματα του ΑΤΕΙ Αιγίου.

Συγκριμένα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος, πολιτευτής της Ν.Δ στην Αχαΐα αναφέρει:

«Πριν από λίγο υπέβαλα προφορικώς κι εγγράφως την παραίτησή μου από το Δημοτικό Συμβούλιο Αιγιάλειας, ως Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης που κατήλθε κι εξελέγη με την επίσημη στήριξη της Ν.Δ. Σοβαροί λόγοι ατομικής ευθιξίας μου το επέβαλαν ως το λιγότερο που όφειλα στους συμπολίτες για την ανεπιτυχή συλλογική και ατομική προσπάθεια ανατροπής της πρόχειρης κι αναίτιας απόφασης του Υπουργού Παιδείας, για κλείσιμο των ΤΕΙ Αιγίου».

Να σημειωθεί πως αυτή την ώρα βρίσκεται σε εξέλιξη η έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιαλείας με αφορμή το σχέδιο «Αθηνά».


Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το filodimos.gr, ο δήμαρχος ζήτησε από τον κ. Τριανταφυλλόπουλο να μην παραιτηθεί, για να πάρει την απάντηση από τον παραιτηθέντα πως δεν πρόκειται να κάνει πίσω.

Πάντως, από το απόγευμα ο κ. Τριανταφυλλόπουλος είχε αφήσει υπόνοιες για την επερχόμενη παραίτησή του, με ανάλογη ανάρτησή του στο facebook, όπου έγραφε "Στην αποψινή Έκτακτη και Κατεπείγουσα Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αιγιάλειας για το κλείσιμο των ΑΤΕΙ στο Αίγιο, απαιτείται προσωπική δύναμη. Είναι απ' αυτές τις περιπτώσεις που κάποιο θέμα αγγίζει...προσωπικές πορείες στα κοινά!"

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το αν θα ακολουθήσει και παραίτηση του κ. Τριανταφυλλόπουλου από το κόμμα της Ν.Δ.

Πηγή: thebest
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ