2013-03-12 21:44:15
Φωτογραφία για Τσάμπιονς Λιγκ: Μονομαχίες για δύο θέσεις στα προημιτελικά
Στη Βαρκελώνη και στο Γκεϊζερκίρχεν χτυπάει η καρδιά της ποδοσφαιρικής Ευρώπης (21.45), με δύο συναρπαστικές αναμετρήσεις για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στο «Καμπ Νου» η Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μίλαν με στόχο να ανατρέψει το 2-0 του πρώτου αγώνα στο «Σαν Σίρο», ενώ στο «Άουφ Σάλκε Αρίνα» η ομάδα του Κυριάκου Παπαδόπουλου φιλοξενεί τη Γαλατασαράι στη ρεβάνς του 1-1 της Κωνσταντινούπολης.

Η Μπαρτσελόνα προέρχεται από νίκη επί της Λα Κορούνια με 2-0, με τον Μέσι να σκοράρει για 17η συνεχόμενη φορά προσθέτοντας άλλους τρεις βαθμούς στην κούρσα για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Ο Τζόρντι Ρόουρα, μάλιστα, ξεκούρασε παίκτες κόντρα στην Ντεπορτίβο και το ευχάριστο είναι και η επιστροφή του Τσάβι, κάτι που σημαίνει ότι θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα.

Η Μίλαν, από την πλευρά της, συνεχίζει την αντεπίθεσή της στο πρωτάθλημα. Οι «ροσονέρι» πέρασαν και από τη Γένοβα κερδίζοντας την Τζένοα και πλέον είναι μόλις δύο βαθμούς μακριά από τη Νάπολι και τη δεύτερη θέση που οδηγεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.


Ο Αλέγκρι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τραυματία Πατσίνι, ενώ αντίθετα κανονικά θα αγωνιστούν οι Μπόατενγκ και Μεξές.

Στην προϊστορία των δύο μεγάλων ευρωπαϊκών συλλόγων, έχουν αναμετρηθεί 16 φορές, με τους Καταλανούς να έχουν έξι νίκες, τη Μίλαν πέντε και άλλα πέντε παιχνίδια να έχουν λήξει ισόπαλα.

Στη Γερμανία η Σάλκε προέρχεται από τη σπουδαία νίκη επί της Ντόρτμουντ στο μεγάλο ντέρμπι της κοιλάδας του Ρουρ.

Το δυσάρεστο για τον Γενς Κέλερ είναι το γεγονός ότι δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Χούντελαρ, ο οποίος τραυματίστηκε το Σάββατο, όπως και του σκόρερ του πρώτου αγώνα Τζόουνς, ο οποίος συμπλήρωσε κάρτες.

Από τη μεριά της, η Γαλατασαράι ταξίδεψε στη Γερμανία λαβωμένη, αφού η ομάδα του Φατίχ Τερίμ γνώρισε απρόσμενη εντός έδρας ήττα από την Γκεντσλερμπιρλιγκί και είδε τη διαφορά της από Μπεσίκτας και Φενερμπαχτσέ να μειώνεται στους τέσσερις βαθμούς.

Το ευχάριστο για τον Φατίχ Τερίμ είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα.

Γιώργος Σπανουδάκης
notosspor
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ