2013-03-12 21:33:20
Φωτογραφία για Τραυματίας ο Πρίντεζης-Αμφίβολος για Σιένα
Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του Ολυμπιακού δύο ημέρες πριν την αναμέτρηση με τη Σιένα στην Ιταλία, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στη μέση.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης (12/3) και πλέον η συμμετοχή του είναι αμφίβολη για τον αγώνα της Πέμπτης με αντίπαλο τη Σιένα, για την 11η αγωνιστική του TOP-16 της Ευρωλίγκας.

Ένα απρόσμενο πρόβλημα παρουσιάστηκε στην προπόνηση του Ολυμπιακού που προετοιμάζεται πυρετωδώς, καθώς ο Γιώργος Πρίντεζης τραυματίστηκε στη μέση και το ιατρικό τιμ κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος στην αναμέτρηση με τη Σιένα.

Ωστόσο, η συμμετοχή του είναι αμφίβολη και μέσα στις επόμενες ώρες θα αποφασιστεί αν θα ακολουθήσει την αποστολή για την Ιταλία, που αναχωρεί την Τετάρτη.

Το παιχνίδι με τη Σιένα είναι πολύ σημαντικό για τον Ολυμπιακό, ειδικά μετά την εντός έδρας ήττα από την Μπαρτσελόνα και αυτό επισήμανε και στις δηλώσεις του ο Κάιλ Χάινς, ο οποίος τόνισε επίσης ότι τους "ερυθρόλευκους" πείραξε πολύ η ήττα στο πρώτο ματς στο ΣΕΦ.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ