2013-03-12 13:12:05
Φωτογραφία για ΧΑΜΙΛΤΟΝ : ΛΑΤΡΕΥΟΥΝ ΝΑ... ΜΕ ΜΙΣΟΥΝ!
Στους «Love to hate» ανθρώπους θεωρεί πως συγκαταλέγεται ο Λιούις Χάμιλτον, αφού όπως δήλωσε έχει ή φανατικούς εχθρούς ή φανατικούς υποστηρικτές.

Μέση λύση δεν υπάρχει για τον Βρετανό πιλότο της Mercedes, ο οποίος δηλώνει έτοιμος φέτος να… σαρώσει στην F1 και να κερδίσει τους πάντες, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "onsports.gr"

«Είτε με μισούν είτε με αγαπούν. Όταν μπήκα στη Formula 1 δεν ήξερα πάντα τι έλεγα. Δήλωνα κάτι, αλλά εννοούσα κάτι διαφορετικό και ο κόσμος το έπαιρνε στραβά. Και ο κόσμος δεν ξεχνά. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθήσεις σιγά-σιγά να αλλάξεις αυτό το κλίμα, αλλά θέλει χρόνο. Υπάρχουν πολλοί που με συμπαθούν κι άλλοι τόσοι που με αντιπαθούν. Εγγυώμαι όμως σε αυτούς που δεν με συμπαθούν πως θα αλλάξουν γνώμη αν με γνωρίσουν. Θα δουν έναν άλλο εαυτό. Ελπίζω στα επόμενα χρόνια και τρέχοντας με αυτή τη μεγάλη ομάδα, ο κόσμος θα με δει με άλλο μάτι. Όσο μεγαλώνω αντιλαμβάνομαι καλύτερα το ρόλο που έχω ως πρότυπο για κάποιους», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:


«Στον πατέρα μου δεν αρέσουν τα τατουάζ μου, αλλά δεν χρειάζομαι την έγκρισή του. Είμαι άνετος με αυτό που είμαι και δεν χρειάζομαι την άδεια κανενός. Αν κάποιος δεν με αποδέχεται όπως είμαι, πρόβλημά του. Πρέπει να είσαι περήφανος για τον εαυτό σου».

Όσο για την αλλαγή ομάδας, σχολίασε: «Στη McLaren ήμουν σε ένα ελεγχόμενο περιβάλλον, όπου έπρεπε να κάνεις και να λες ό,τι ακριβώς σου λέγανε. Στη Mercedes, αν και πρέπει να διατηρείς τις αξίες σου και να δείχνεις σεβασμό, μπορείς να είσαι αυτός που θέλεις. Όλοι έχουν τα γούστα τους, αλλά εγώ νιώθω πως εδώ μπορώ να εκφραστώ καλύτερα, να είμαι περισσότερο ο εαυτός μου».

Τέλος, για το πρότυπό του, τον Άιρτον Σένα, ανέφερε: «Θέλω να κατακτήσω κι άλλα πρωταθλήματα. Να γίνω σπουδαίος. Όταν μιλάω για μεγαλείο, ξέρω μόνο τον Άιρτον Σένα. Ο τρόπος που οδηγούσε, που κινούταν, που ο κόσμος τον έβλεπε, που ενέπνεε τόσο κόσμο… όλα αυτά συνθέτουν το μεγαλείο του. Ασφαλώς δεν είμαι ο Άιρτον Σένα, είμαι μια διαφορετική προσωπικότητα, αλλά ελπίζω να φτάσω σε αυτό το επίπεδο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ