2013-03-11 15:00:18
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΥΝΑΤΑ... ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΕ ΟΛΑ Ο ΑΒΡΑΑΜ!
Ο Σάββας Θεοδωρίδης μίλησε στο "sportdog.gr" για το 40ο πρωτάθλημα του Ολυμπιακού, για το ποιοι είναι οι στόχοι της ομάδας από εδώ και πέρα, ενώ αναφέρθηκε στον Αβραάμ και τους οπαδούς του Θρύλου.

Αναλυτικά:

Ο Ολυμπιακός έραψε χθες, επίσημα, το τέταρτο αστέρι στη φανέλα. Ποιο είναι το σχόλιό σας;

"Είναι μεγάλη ευτυχία αυτό που συμβαίνει, η μοναδική ομάδα στην Ευρώπη που έχει βάλει το τέταρτο αστέρι στη φανέλα. Αλλά ας χαμηλώσουμε τους τόνους τώρα, αυτό που έχει σημασία είναι το νταμπλ. Μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε και τα υπόλοιπα ματς. Να μη χαλαρώσει καθόλου η ομάδα. Να τα κερδίσει όλα αν γίνεται, ώστε να είναι για να κερδίσει και το Κύπελλο στον τελικό".

Βρίσκεστε πολλά χρόνια στα γήπεδα και κοντά στον Ολυμπιακό. Τι πιστεύετε ότι χρειάζεται για να διακριθεί και στην Ευρώπη η ομάδα;

"Αυτό το ξέρει καλά ο προπονητής μας, ο κύριος Μίτσελ. Αλλά θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για να πάμε του χρόνου ακόμα καλύτερα και στην Ευρώπη".


Έχετε αδυναμία στον Αβραάμ Παπαδόπουλο και χθες έδειξε ότι έχει επιστρέψει πολύ δυνατός.

"Είναι ο αρχηγός του Ολυμπιακού σε όλα. Προπαντός στην ψυχή. Και στη δική μου την ομάδα θα θέλαμε Αβραάμ. Πάνω από όλα είναι παλικάρι. Μεγάλος παίκτης και καταπληκτικό παιδί. Με πολύ καλό χαρακτήρα. Τι να πω για τον Αβραάμ, τα έχει όλα".

Τέλος, θέλω να στείλετε ένα μήνυμα στον κόσμο του Ολυμπιακού.

"Ο κόσμος να μείνει ήσυχος. Εμένα προσωπικά πάντα με ενδιαφέρει το πρωτάθλημα. Πάντα σε ρωτάνε ποιος είναι ο πρωταθλητής στη χώρα σου, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Αλλά οι οπαδοί να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε το ίδιο δυνατά".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ