2013-03-11 14:21:03
Φωτογραφία για Διακοπή ηλεκτροδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού χωριού
Την Παρασκευή στις 12:30 μ.μ. -χωρίς καμία ειδοποίηση- η Δ.Ε.Η προχώρησε στην διακοπή ηλεκτροδότησης των αθλητικών εγκαταστάσεων του Ολυμπιακού χωριού, αφήνοντας ...1000 και πλέον παιδιά στο σκοτάδι και την απραξία. Από την Παρασκευή καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την άμεση επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος, προκειμένου να αποκατασταθούν οι αθλητικές δραστηριότητες του Σωματείου μας.

Σας ενημερώνουμε ότι, το Αθλητικό Σωματείο Ολυμπιακού Χωριού "ΦΟΙΒΟΣ" δεν έχει καμία ευθύνη για την διακοπή της ηλεκτροδότησης.

Από την ίδρυση του το Σωματείο μας έχει καταφέρει μέσα από τον αλτρουισμό ορισμένον γονέων να κρατήσει όρθιες και σε άριστη κατάσταση τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού Χωριού και χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση του κράτους. Εκεί που έπρεπε να γίνουμε παράδειγμα προς μίμηση και να λειτουργήσουν κι άλλα ολυμπιακά ακίνητα με τον ίδιο τρόπο, μας βραβεύουν με την διακοπή της ηλεκτροδότησης. Ο μοναδικός μας στόχος είναι να κρατήσουμε τα παιδιά μακριά από τις μάστιγες της εποχής μας και να δημιουργήσουμε ένα φυτώριο παιδιών που να αγαπούν και να χαίρονται το άθλημα και τον αθλητισμό γενικότερα. Ευελπιστούμε ότι θα βρεθεί η καταλληλότερη λύση ώστε να μη μείνουν 1000 παιδιά στο σκοτάδι.

Για την καλύτερη ενημέρωση σας, τα γραφεία του Σωματείου μας θα παραμένουν ανοιχτά καθημερινά από τις 17:00 - 21:00. Επιπλέον μπορείτε να καλείτε και στο 210 24 67 447. (www.asoxfoivos.gr)

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ