2013-03-11 13:52:05
Φωτογραφία για Το τέλος πλησιάζει...
Νέες μειώσεις μισθών 20%-40% στους ιδιωτικούς υπαλλήλους τον Μάιο! Το σχέδιο για να βάλουν χέρι και στις καταθέσεις με ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο Αν αναλογιστουμε επιπροσθέτως ότι ήδη απο το φθινόπωρο όλες οι τραπεζικες μας κινησεις, καταθεσεις-αναληψεις-πιστωτικες καρτες κλπ., πηγαινουν αυτοματοποιημενα στο τέλος καθε μηνα στο Υπουργείο Οικονομίας και η ειλημμένη επιβεβλημένη απόφαση δημιουργίας οικονομικών φυλακών ...

μιλάμε πλέον για μισθούς-συντάξεις στα 360 ευρώ για όλους (όσοι τα έχουν), από τη στιγμή που έχεις έστω και ένα κόσμημα θα το σφάζεις για να πληρώσεις και όταν πλέον δεν θα έχει μείνει τίποτα στη φυλακή ...

Εχουν το κινητο σου (το υφαρπαξαν εξυπνα λογω τρομοκρατριας δηθεν, θυμασαι;), εχουν τη πιστωτικη σου, τους λογαριασμους και τις θυριδες σου, σε εχουν φοβισμενο και μιζερο κλεισμενο στο σπιτι με ανεργια ή οικονομικη δυσπραγια και με τους λαθρομεταναστες να αλωνίζουν αρα.... ξερουν πως και που να σε βρουν. 


Μελλον για τα παιδια κανενα ουτε σε 20 χρονια, γιατι δανειζεσαι και παλι για να πληρωσεις τα προηγουμενα, παλι μνημονια θα ρθουν, παλι τροϊκες, παλι νεα δανεια για τα σημερινα κ.ο.κ. και θα χεις δωσει τον ορυκτο πλουτο σου μπιτ παρα. τα υπολοιπα τα δωσες ολα τη δεκαετια του 80 με τον αντρικο βρε...θυμασαι; Βαρια βιομηχανια, γεωργια, κτηνοτροφια κλπ.

Η αναπτυξη που σου εταξαν και παλι, ως νεομ@λ@κοαπαιδευτος ελληνας, εχαψες θα ερθει με 360 ευρω (το εγγυημενο βασει μνημονιου ντε...), τις υπηρεσιες και τα αγαθα στον θεο και θα παρακαλας για επιβιωση.

Και ολα αυτα ισχυουν μονο για σενα και μενα οχι για τις γνωστες οικογενειες.

Τετελεσται Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ