2013-03-11 13:30:08
Φωτογραφία για «Πετάει» για Νησί, επιστρέφει με Χάρις!
Ταξίδι στην Αγγλία έχει προγραμματίσει για την Δευτέρα ο Δημήτρης Βιντιάδης, όπου θα έχει επαφές με τους συνεργάτες του και στόχος του είναι να επιστρέψει ως την Τετάρτη μαζί με τον Κιθ Χάρις.

Στην τελική ευθεία έχει μπει πλέον το επενδυτικό ενδιαφέρον από το νεαρό εφοπλιστή για την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και η εβδομάδα που διανύουμε, είναι αρκετά πιθανό να επιφέρει σημαντικές εξελίξεις. Ο Δημήτρης Βιντιάδης αναμένεται να μεταβεί εντός της ημέρας στο Λονδίνο, ώστε να έχει τις τελικές επαφές με τους άμεσους συνεργάτες του, αλλά και με τον Κιθ Χάρις. Ο υποψήφιος επενδυτής της Ένωσης θα περιμένει να πάρει την έγκρισή για το πλάνο που έχει καταρτίσει, για την «εμπλοκή» του στον σύλλογο.

Εφόσον επιστρέψει ο Βιντιάδης, κάτι που πιθανότατα θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη, θα προγραμματιστεί και το ραντεβού με τους Μελισσανίδη και Παππά, για να θέσουν επί τάπητος το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, για το καλό της ΑΕΚ. Ο στόχος δεν είναι άλλος από το να είναι έτοιμος στη γενική συνέλευση της 22η Μαρτίου να παρουσιάσει το σχέδιό του και να κάνει ουσιαστική κίνηση για είσοδο στην ΠΑΕ, αφού τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει δραματικά και ο σύλλογος βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ