2013-03-11 09:30:06
Φωτογραφία για Φιγκερόα για ανανέωση!
Ιδιαίτερα ευχαριστημένοι είναι στον Παναθηναϊκό με την εικόνα του Λουτσιάνο Φιγκερόα και μάλιστα εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Αργεντινός στράικερ άνοιξε από πολύ νωρίς λογαριασμό με τα αντίπαλα δίχτυα, δείχνοντας πως αν είναι υγιής, μπορεί να γίνει ο ηγέτης της επιθετικής γραμμής του Τριφυλλιού. Στον Παναθηναϊκό εκτιμούν ιδιαίτερα τη μέχρι στιγμής συμπεριφορά του παίκτη, αλλά και την εξαιρετική του παρουσία στις προπονήσεις, εκτός από τη δεδομένη ποιότητά του και φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να προχωρήσουν στην υπογραφή ενός νέου συμβολαίου.

Και ο ίδιος ο «Matador» εξάλλου δείχνει ευχαριστημένος από την ως τώρα παραμονή του στη χώρα μας και με δεδομένο ότι έχει ξεπεράσει πλήρως το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε το προηγούμενο διάστημα, θεωρείται αρκετά πιθανή ενδεχόμενη ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών. Αυτή εξάλλου θα μπορούσε να γίνει με ένα ποσό λίγο πάνω από τις 200.000 ευρώ, μαζί με τα πόντους, τη στιγμή που για φέτος προβλέπονται ως το τέλος της σεζόν 100.000 ευρώ, σε τέσσερις ισόποσες δόσεις.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ