2013-03-10 08:34:03
Φωτογραφία για Απαράδεκτη συμπεριφορά του Ο.Σ.Ε. ΟΙΝΟΗΣ
Η καταγγελία μου έχει να κάνει με τον σταθμό του ΟΣΕ στην ΟΙΝΟΗ.Ετυχε να ταξιδέψω με τα τρένα του ΟΣΕ με κατεύθυνση τη Λάρισα.

Δυστυχώς ξέχασα έξω απο το γραφείο του σταθμάρχη μια σακούλα.Αυτή η σακούλα περιείχε μερικά τρόφιμα αλλά και ένα επαγγελματικό κινητό (παλιό μεν αλλά σημαντικό για τα τηλέφωνα που περιέχει δε).

Οταν επιβιβάστηκα στο τρένο και κατάλαβα πως η σακούλα έλειπε,πήρα στο κινητό μου τηλέφωνο με σκοπό να δώ αν το είχε πάρει κανείς και ήταν αρκετά καλός να μου το επιστρέψει.

Το είχε ο ίδιος ο σταθμαρχης.

 Απο εκεί ξεκινάει και η ταλαιπωρία μου.

Μου είπε πως δεν είναι δικό του θέμα να μου στείλει τη σακούλα,να μην την ξέχναγα(λες και κανεις μας ποτε δεν εχει ξεχασει κατι καπου!!!)και να κοιταξω να παω πισω να την παρω ή να στειλω καποιον να την παρει.

 Eγω δεν ειμαι απο εκεινα τα μερη και προφανως δεν ειχα καποιον να στειλω.μιλαω με τον υπευθηνο του ιντερσιτι και μου λεει πως:ολα ειναι καλα συνενοηθηκαν και η σακουλα θα βρίσκεται το πρωι στις αποθηκες του σταθμαρχη στο Bολο οπου ηταν κ ο τελικος προορισμος μου.


Xαρουμενος επεστρεψα στο σπιτι που διαμενω και σηκωθηκα το πρωι να παρω τη σακουλα μου.ματαια ομως.ο σταθμαρχης του Βολου ευγενεστατος και αφου εψαξε καλα δεν ειχε τιποτα.με συμβουλεψε να ρωτησω το σταθμαρχη της ¨Λαρισας και να δουμε μετα πως θα κοινουμασταν.μου εδωσαν το τηλεφωνο του σταθμαρχη της Λαρισσας ο οποιος επισης ευγενεστατος μου ειπε πως δεν υπηρχε κατι εκει.

Με συμβουλεψε να παρω τηλεφωνο στην οινοη να δω τι γινεται.η κυρια που το σηκωσε αν μπορεις να πεις οτι ηταν κυρια ηταν αγενεστατη.με ειρωνικη διαθεση,προσπαθουσε απλα να κλεισει το τηλεφωνο.μου ειπε πως πηρα τα εκδοτηρια δεν ξερει τιποτα και να μην την απασχολω.της ειπα λοιπον να μου δωσει ενα τηλεφωνο απο εναν υπεύθυνο αφου αυτη ειναι μια απλη υπαλληλος και δεν μπορουσε να με βοηθησει.

Εκεινη απαντησε πως απαγορευεται να μου δωσει τηλεφωνο σταθμαρχη!!!!παραπανω αν θυμαστε πηρα τα τηλεφωνα σταθμαρχη βολου και Λαρισσας,ξαφνικα μεσα στην μερα συμφωνα με την οινοη ηταν παρανομο να μιλησω με τον σταθμαρχη της Οινοης!!!!

Με τα πολλα και αρκετο τσακωμο ηρθε στο τηλεφωνο ο σταθμαρχης που ηταν και στο τηλεφωνο την προηγουμενη μερα ο οποιος φωναζοντας μου ειπε πως τους απασχολω,να βρω μια λυση μονος μου και πως δεν στελνει τιποτα.απο το βολο και τη Λαρισσα με διαβεβαιωσαν ομως πως πραγματα και βαλιτσες χανονται καθημερινα και κανουν οτι μπορουν οι ανθρωποι του ΟΣΕ να τις πανε πισω στον κατοχο τους.

Με πολυ δοση ειρωνιας και με υψωμενη φωνη απο μερους τους τελικα μου εδωσαν να καταλαβω πως τη σακουλα θα τη κρατουσαν μια βδομαδα και μετα θα τη πετουσαν.

Τελικα αναγκαστικα να βαλω μια ταχυμεταφορικη να παει να το παρει και να μου το φερει πισω.

Αλλα πραγματικα κριμα σε ενα υπερχρεωμενο κρατος με τοσα προβληματα να μην υπαρχει λιγη ευγενια και διαθεση να βοηθησεις μια κατασταση.ολοι στον ΟΣΕ φερθηκαν απιστευτα αψογα και μοιραζω ευσημα στους υπαλληλους και τους σταθμαρχες Λαρισσας και Βολου.

Αλλα δύστυχος η κατασταση στην οινοη ειναι τραγικη...το μονο που ειχε να κανει ηταν να στειλει τη σακουλα με το τρενο και εγω να την παραλαμβανα.τοσο δυσκολο πια???

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αναδάσωση…δάσους στην Ηλεία;
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αναδάσωση…δάσους στην Ηλεία;
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ