2013-03-09 20:52:03
Φωτογραφία για Παναχαϊκή: Εκτός μάχης ο Γκούρτσας!
Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Παναχαϊκής για τον αγώνα της Κυριακής με τον Βύζαντα στα Μέγαρα.

Ωστόσο, τα νέα δεν είναι και τόσο ευχάριστα καθώς εκτός μάχης τέθηκε ο Δημήτρης Γκούρτσας.

Ο επιθετικός της Παναχαϊκής δέχθηκε μια κλοτσιά στο γόνατο στην χθεσινή προπόνηση. Ο παίκτης σήμερα είχε έντονους πόνους και θα υποβληθεί άμεσα σε μαγνητική τομογραφία.

Δεν μπορεί να ειπωθεί τίποτα για την κατάσταση της υγείας του, όμως το μόνο βέβαιο είναι πως δεν υπολογίζεται για την Κυριακή.

Από εκεί και πέρα ο Σωτήρης Αντωνίου δεν υπολογίζει και τον Γ. Κοιλιάρα που είναι τιμωρημένος.

Αναλυτικά η αποστολή που αύριο το μεσημέρι στις 2μ.μ. θα αναχωρήσει για το Σοφικό Κορινθίας : Ανδρούτσος Πίτκας, Σαλαμαστράκης, Βοσκόπουλος, Τέλλος, Κοκκίνης, Λίτσης, Κωνσταντινίδης, Σπίνουλας, Καραμανλής, Φατιον, Δ. Κοιλιάρας, Παμποε, Ν’ Τζιοντό, Βασιλαντωνόπουλος, Χοτζάλι και Βάντερσον, Ρεκλείτης.


Ο Σωτήρης Αντωνίου που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των Αχαιών, προσπάθησε σε αυτές τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας, να αλλάξει κάποια πράγματα στην φιλοσοφία του συλλόγου και δη αγωνιστικά.

Το κατά πόσο τα έχουν εμπεδώσει οι παίκτες του μας είπε: «Δεν είναι εύκολο. Όπως κάθε προπονητής έτσι κι εγώ προσπαθώ να περάσω μια δική μου φιλοσοφία και ένα διαφορετικό στυλ. Οπωσδήποτε και μέσα από το πρώτο παιχνίδι δεν μπορεί να δει κανείς ένα σαφές δείγμα, ωστόσο, σε σχέση με πριν θα φανεί ότι κάτι αλλάζει.».

Για το κατά πόσο θα αποχωρήσουν παίκτες και στο αν βγήκε από το «ψυγείο» ο Κωνσταντινίδης είπε: «Δεν ισχύει ότι θα φύγουν παίκτες. Για μένα όλοι οι παίκτες υπολογίζονται και ξεκινούν από το μηδέν. Στο αν υπολογίζεται ο Κωνσταντινίδης φαίνεται από το γεγονός πως είναι στην αποστολή. Όλοι οι παίκτες θα αξιολογηθούν…».

Τέλος, για το αν άλλαξε η ψυχολογία της ομάδας τόνισε: «Υπάρχει ενθουσιασμός από την στιγμή που υπάρχει νέα φιλοσοφία. Βλέπω πως τα παιδιά μου έχουν εμπιστοσύνη. Εγώ υπολογίζω σε όλους. Σίγουρα η απουσία του Γκούρτσα είναι απώλεια και είχα υπολογίσει επάνω του, όμως υπάρχουν κι άλλοι παίκτες από την ομάδα που μπορούν να βοηθήσουν και είναι εξίσου αξιόλογοι».

Πηγή: sportfmapatras
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ