2013-03-09 14:42:28
Φωτογραφία για ''Κατασκοπεύουν'' Αμπντούν και Μήτρογλου ξένοι σύλλογοι
Οι Τζαμέλ Αμπντούν και Κώστας Μήτρογλου αποτελούν "μαγνήτη" για ξένους συλλόγους, με τη Σέλτικ και τρεις ομάδες του Σαμπιονά να παρακολουθούν τον Αλγερινό και τη Βέρντερ να "τσεκάρει" τον Έλληνα φορ στο Ολυμπιακός-ΑΕΚ.

Οι δύο παίκτες πραγματοποιούν μία αρκετά καλή σεζόν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και το γεγονός αυτό δεν εχει περάσει απαρατήρητο και στο εξωτερικό, με αρκετούς συλλόγους να "καλοβλέπουν" την (φθηνή για τα δικά τους δεδομένα) ελληνική αγορά και δη παίκτες που βρίσκονται στο ρόστερ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γαλλικού περιοδικού "France Football", ο Τζαμέλ Αμπντούν έχει βρεθεί στο στόχαστρο της πρωταθλήτριας Σκωτίας, Σέλτικ (άνθρωπός της είχε βρεθεί στο Ηράκλειο για να δει τον Κώστα Μήτρογλου, για να φύγει τελικά εντυπωσιασμένος από αυτά που είδε από τον Αμπντούν), ενώ την περίπτωσή του εξετάζουν με ενδιαφέρον και τρεις σύλλογοι της Λιγκ 1.


Ίσως λοιπόν η επόμενη κίνηση κάποιας εξ αυτών των ομάδων είναι να προχωρήσει σε πρόταση προς τον Ολυμπιακό στο τέλος της σεζόν, με τους Πειραιώτες να έχουν ωστόσο το πάνω χέρι στις διαπραγματεύσεις καθώς έχουν ήδη υπογράψει νέο συμβόλαιο με τον ποδοσφαιριστή μεσούσης της σεζόν.

Κάτι παραπάνω από ζεστό είναι πάντως το ενδιαφέρον από το εξωτερικό και για τον Κώστα Μήτρογλου, με την εφημερίδα "Sportday" να αναφέρει πως το βράδυ της Κυριακής θα βρεθεί στις εξέδρες του "Καραϊσκάκης" για το Ολυμπιακός-ΑΕΚ, κατάσκοπος της Βέντερ Βρέμης.

Ο λόγος είναι για να δει αγωνιζόμενο τον διεθνή Έλληνα φορ, με τους "πράσινους" της Βρέμης να επιθυμούν να ρίξουν τα δίχτυα τους στην ελληνική αγορά, έχοντας ήδη ένα πρώτης τάξεως δείγμα γραφής για τις ικανότητες των Ελλήνων παικτών, με την παρουσία του Παπασταθόπουλου στην ομάδα τους.

Φυσικά, ούτε η περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου θα είναι εύκολη σε περίπτωση που η Βέρντερ θελήσει να καταθέσει επίσημη πρόταση στον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο 24χρονος φορ θεωρείται από τα πλέον ακριβοθώρητα περιουσιακά στοιχεία των "ερυθρολεύκων" και για το λόγο αυτό έγινε πρόσφατα ανανέωση του συμβολαίου του με καλύτερους οικονομικούς όρους.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ