2013-03-09 12:51:06
Φωτογραφία για Σκάνδαλο στην πίστα: Nέος δεν ενέδωσε στις ερωτικές προτάσεις του παλιού και τον έκοψαν από το σχήμα!
Άτιμο σύστημα… Δεν αφήνει κανέναν να προκόψει αν δεν θυσιαστεί σε αυτό… Κάπως έτσι την «πάτησε» τραγουδιστής όταν δεν υπέκυψε στις ερωτικές ορέξεις συναδέλφου του. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο νεαρός και πολλά υποσχόμενος, με καλή φωνή, λαϊκή και σουξεδάκι, δίνει τον καλύτερό του εαυτό για να μπορέσει να συνεχίσει αυτό που έχει ονειρευτεί.

Ο ίδιος πριν από ένα μήνα ξεκίνησε κάποιες συναντήσεις με επιχειρηματίες και τραγουδιστές προκειμένου να κλείσει συμφωνίας σε πίστα για το Πάσχα. Πρόσφατα πήγε σε μεγάλο μαγαζί και μίλησε με το αφεντικό. Η κουβέντα είχε πολύ θετική εξέλιξη και όλα έδειχναν πως θα έδιναν τα χέρια. Μέχρι που εμφανίστηκε το μεγάλο όνομα του μαγαζιού. Αφού τους χαιρέτησε κάθισε μαζί τους αφού είχε ενημερωθεί για τη συνάντηση και ήρθε νωρίτερα στο μαγαζί όπου εμφανίζεται.

Ο επιχειρηματίας του είπε πως θέλει να τον πάρουν μαζί στο επόμενο σχήμα καθώς τον πιστεύει πολύ
. Ο τραγουδιστής δεν αρνήθηκε και μάλιστα πρόσθεσε πως έχει ακούσει δείγμα της δουλειάς του και πιστεύει πως θα πάει πολύ μπροστά! Όσο για τον νεαρό τραγουδιστή; Δεν πίστευε στ΄αυτιά του. Ήταν πολύ χαρούμενος! Κάποια στιγμή το «όνομα» κατευθύνθηκε προς το καμαρίνι του για να ετοιμαστεί. Κάλεσε και τον τραγουδιστή να πάει μαζί του γα να τα πούνε. Εκείνος τον ακολούθησε με χαρά.

Εκεί όμως… πάνω στη κουβέντα ο «μεγάλος» τον κάλεσε σπίτι του την επόμενη μέρα για καφέ… καθώς τον κοίταζε ωσάν ξερουλούκομο. Ο νεαρός αρνήθηκε-όχι γιατί κατάλαβε τις διαθέσεις του, καθώς ο καλλιτέχνης είναι πολύ αντρουά και είχε και ωραίες γυναίκες του-αλλά επειδή δε μπορούσε το επόμενο βράδυ. Λίγες μέρες μετά ένας συνεργάτης του μαγαζιού του τηλεφώνησε για να του πει πως τελικά θα έβαζαν γυναίκα στο νέο σχήμα…και ο νεαρός έπεσε από τα σύννεφα «Αφού είχαμε συμφωνήσει…» του είπε.

Όμως η απάντηση ήταν η ίδια. Πως δε θα συνεργαστούν! Φυσικά μετά κατάλαβε πως για όλο αυτό ευθυνόταν ο επιτυχημένος και πολύ αγαπητός καλλιτέχνης που δεν δέχτηκε την «πόρτα» από τον πιτσιρικά.

Πηγή: nasosblog
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ