2013-03-09 10:05:05
Φωτογραφία για Chilli con carne
Μεξικάνικη συνταγή μ' ένα twist μεσογειακών υλικών.

Υλικά

Για 4 άτομα

500 γρ. βοδινό κρέας300 γρ ξερά κόκκινα φασόλια1 κρεμμύδι4 σκελίδες σκόρδο200 γρ. σάλτσα ντομάτας1 χωριάτικο λουκάνικομια πρέζα κύμινορίγανη2 πιπεριές τσίλιελαιόλαδοαλάτι100 γρ. τριμμένο τυρί Caciocavallo Silan

o

Εκτέλεση Συνταγής

Μουλιάζουμε τα φασόλια κατά τη διάρκεια της νύχτας. Την επόμενη μέρα τα στραγγίζουμε και στη συνέχεια τα σιγοβράζουμε σε μια κατσαρόλα. Προσθέτουμε λίγο αλάτι. Σε μια δεύτερη κατσαρόλα, ρίχνουμε 2 κ.σ. ελαιόλαδο και το λουκάνικο. Προσθέτουμε το βοδινό κρέας κομμένο σε μικρούς κύβους και μαγειρεύουμε μέχρι να ροδίσει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδικαι το βάζουμε στη κατσαρόλα και όταν μαλακώσει προσθέτουμε το σκόρδο και το κύμινο. Συνεχίζουμε να μαγειρεύουμε για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, ρίχνουμε μέσα στη κατσαρόλα τα φασόλια και το νερό τους (ή μέρος αυτού). Προσθέτουμε τησάλτσα ντομάτας, τις πιπεριές τσίλι κομμένες σε φέτες, τη ρίγανη και αλάτι για γεύση και συνεχίζουμε το βράσιμο μέχρι το κρέας και το λουκάνικο να είναι τρυφερά. Σερβίρουμε με τριμμένο τυρί.

www.toarkoudi.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ