2013-03-09 09:18:05
Φωτογραφία για ΠΛΥΧΡΟΝΙΟΥ : ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΟΙ ΝΕΑΡΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ!
Ο Κώστας Πολυχρονίου προβλέπει στο "sportdog.gr" σίγουρη νίκη του Ολυμπιακού στο ντέρμπι, ενώ μερικές από τις ατέκες του είναι...

"Δεν μπορεί να του χαλάσει τη γιορτή η ΑΕΚ". "

Έχει πάρει το πρωτάθλημα, από τις πρώτες αγωνιστικές"!

Ο παλαίμαχος άσος μίλησε, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα στο "Γ. Καραϊσκάκης". Διαβάστε τι είπε:

Στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν γιορτή εναντίον της ΑΕΚ. Πιστεύετε πως μπορεί η "Ένωση" να τη χαλάσει;

"Ο Ολυμπιακός τη φετινή σεζόν είναι ασυναγώνιστος. Δεν υπάρχει ομάδα που να τον αντιμετωπίζει. Είναι η καλύτερη ομάδα, με βάση και τα αποτελέσματα. Δεν μπορούμε να κάνουμε πρόβλεψη, αλλά στην έδρα του έχει πολλά αβαντάζ που μπορεί να εκμεταλλευτεί και, πιστεύω, πως θα κερδίσει".

Πώς περιμένετε το παιχνίδι;

"Παίζει ρόλο η νίκη και ο Ολυμπιακός πρέπει να την πάρει, γιατί θέλει να εξασφαλίσει μαθηματικά το πρωτάθλημα. Δεν ξέρω αν θα έχει πολλά γκολ, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί. Αυτό δείχνει, άλλωστε, η πορεία του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα, όπως και της ΑΕΚ".


Υπάρχει μία άποψη, πως καλό θα ήταν ο Μίτσελ να χρησιμοποιήσει νεαρούς, προκειμένου για να πάρουν και άρωμα από ντέρμπι.

"Προσωπικά πιστεύω πως πρέπει να παίξει με ό,τι καλύτερο έχει, για να κλείσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Αν χρησιμοποιήσει νεαρούς και δεν πετύχει αυτό που θέλει, οι ευθύνες θα είναι τεράστιες για τον προπονητή. Πρέπει όλα τα ματς να αντιμετωπίζονται με σοβαρότητα μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος".

Μαθηματική εξασφάλιση του πρωταθλήματος, μπορεί να φέρει χαλάρωση;

"Ο Ολυμπιακός έχει πάρει το πρωτάθλημα από τις πρώτες αγωνιστικές. Όταν πήρε κεφάλι εννιά βαθμών από τον Παναθηναϊκό, την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ και συνεχώς την αύξανε. Η χαλαρότητα δεν πρέπει να υπάρξει και είναι επιβεβλημένο να συνεχίσει με την ίδια ένταση η ομάδα μέχρι το τέλος και να συμπληρώσει τις αδυναμίες το καλοκαίρι, ώστε την επόμενη σεζόν να είναι στην Ευρώπη επάξια, όπως όλες οι μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ