2013-03-08 22:00:02
Φωτογραφία για Sfendami Mountain Festival
Με τον ερχομό της άνοιξης να έρχεται δειλά - δειλά μετά της τελευταίες βροχοπτώσεις ο λόφος του προφήτη Ηλία βγάζει τον χειμωνιάτικο του μανδύα και ντύνεται αργά με τα ανοιξιάτικα του χρώματα.

Ο καθαρισμός και η σήμανση των διαδρομών έχει ξεκινήσει και μέσα στο επόμενο δέκαήμερο θα είναι όλα έτοιμα για της πρώτες αναγνωριστικές βόλτες.

Περισσότερο Αγωνιστικό ενδιαφέρον αποκτάει ο αγώνας ορεινού τρεξίματος με την εγγραφή και του Νίκου Καλοφύρη αλλά και 2 αθλητών από την ομάδα του Μετσόβου ένας εκ των όποιων στην κατηγορία 15-18 ετών δείχνει να είναι φαβορί καθώς μετά την νίκη του στην κατηγορία νέων στον αγώνα της Κέρκυρας πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα νέων της Salomon.

O αγώνας ορεινού τρεξίματος του sfendami mountain festival συμπεριλαμβάνεται στο πρωτάθλημα νέων της Salomon και δίνει διαφορετικό ενδιαφέρον στην κατηγορία αυτή. Οι δηλώσεις έχουν ξεπεράσει της 220 και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην διεκδίκηση του κυπέλου πολυπληθέστερης ομάδας.


Έως τώρα στο run 1η ομάδα Kasimis Training Orka Team , 2η. Salomon Hellas .Στον αγώνα mtb 1η S.M.F team και 2η Spin Thinκ Cycling

Ανακοινώθηκε και το πρόγραμμα του διήμερου και μέχρι την πραγματοποίηση του φεστιβάλ θα προστεθούν και πολλές άλλες δράσεις.

Eναρξη εγγραφών για το 7ο SMF από σήμερα 2 Ιανουάριου μέσω της επίσημης ιστοσελίδας www.sfendami.gr

Η νέα ιστοσελίδα είναι στην διάθεση σας για όλες της πληροφορίες της διοργάνωσης και την εγγραφή αθλητών. Αναρτήθηκε και η κατάσταση με τους αθλητές που έχουν δωρεάν εγγραφή από την συμμετοχή τους και της νίκες των αγώνων του 2012

Για αυτά και πολλά άλλα μείνετε συντονισμένοι στο www.sfendami.gr για όλες της εξελίξεις που θα διαδραματιστούν στο 7ο SMF Sfendami mountain Festival.

www.sfendami.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ