2013-03-08 20:48:45
Φωτογραφία για ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Με χρηματικό πρόστιμο τιμώρησε ο αθλητικός δικαστής το ΤΑΠ Ολυμπιακός για την συμπεριφορά των οπαδών του του στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό στις 31 Ιανουαρίου.

Συγκεκριμένα το ποσό των 500 ευρώ θα κληθεί να πληρώσει το ΤΑΠ Ολυμπιακός, ενώ αθωώθηκε το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του Παναθηναϊκού για την συμπεριφορά των οπαδών του στα παιχνίδια με Τράχωνες και ΑΕΚ και αναβλήθηκε η υπόθεση γυναικείου τμήματος του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικά ο αθλητικός δικαστής επέβαλε

*Στο σωματείο της ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗΣ την ποινή τιμωρίας της έδρας για μία (1) αγωνιστική για την συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα της 30/1/13 ΓΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ – ΑΟ ΚΗΦΙΣΙΑΣ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.

*Στο σωματείο του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΦΠ/ΤΑΠ χρηματικό πρόστιμο πεντακοσίων (500) ευρώ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 31/1/13 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Ανδρών.


*Στον αθλητή του σωματείου ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ ΚΟΚΚΙΝΟ ΒΑΣΙΛΗ την ποινή του αποκλεισμού των έξι (6) αγωνιστικών ημερών για την συμπεριφορά του στον αγώνα της 9/2/13 ΜΕΝ ΤΟΥΜΠΑΣ – ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα επιβάλλει την ποινή της έγγραφης επίπληξης στο σωματείο ΑΜΟ ΓΑΛΑΞΙΑΣ.

Επιπλέον ο αθλητικός δικαστής:

*Αθώωσε τον έφορο του σωματείου ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» ΣΠΥΡΙΔΑΝΤΩΝΑΚΗ ΝΙΚΟ. Επίσης αθώωσε την αθλήτρια του ίδιου σωματείου GLIGOROVIC BILJANA για την συμπεριφορά τους στον αγώνα της 20/2/13 ΟΠΕ ΡΕΘΥΜΝΟΥ – ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ» της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών. Επίσης για τον ίδιο αγώνα αθώωσε το σωματείο ΓΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ».

*Αθώωσε το σωματείο του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 2/2/13 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ – ΑΟ ΤΡΑΧΩΝΩΝ του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

* Αθώωσε το σωματείο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ για την συμπεριφορά των φιλάθλων του στον αγώνα της 20/2/2013 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΟ - ΑΕΚ της διοργάνωσης του Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών.

*Αποφάσισε να αναβάλλει για την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013 και ώρα 15.00 την υπόθεση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ( ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ – ΑΕΚ 23/2/13 Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ).
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ