2013-03-08 18:36:03
Φωτογραφία για ΝΤΟΖΗΣ : Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΙΚΗ ΟΜΑΔΑ...
O Oλυμπιακός φιλοξενεί το Σάββατο (09/03, 17:00) τον Μίλωνα για την 20η αγωνιστική της Α1 βόλεϊ ανδρών. Ο πρώτος στη βαθμολογία του πρωταθλήματος θα μονομαχήσει με τον ουραγό της κατηγορίας καθώς τις δύο ομάδες χωρίζουν… 40 ολόκληροι βαθμοί!

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης προέρχεται από το πρώτο της τρίποντο στο πρωτάθλημα και μάλιστα επί του Ηρακλή. Υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για την αποφυγή της τελευταίας θέσης που οδηγεί στην Α2 ανδρών και οι παίκτες του Χρήστου Ντόζη δεν είναι διατεθειμένοι να «χαρίσουν» ούτε πόντο στους ερυθρόλευκους.

Πάντως αγωνιστικά τα νέα δεν είναι ευχάριστα καθώς ο 33χρονος κεντρικός της ομάδας, Κώστας Καρανικολάου, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει εγχείρηση στον ώμο κι έτσι θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο προπονητής του Μίλωνα Χρήστος Ντόζης, ανέφερε για το προσεχές ματς: «Κατ΄αρχήν εύχομαι στον Καρανικολάου κάθε επιτυχία στην εγχείρηση και γρήγορη επάνοδο. Είμαστε σε καλή κατάσταση. Παίξαμε καλά με τον Ηρακλή. Δείξαμε πως είμαστε σε φόρμα. Ο Ολυμπιακός είναι διαφορετική ομάδα αλλά κι εμείς πρέπει να κάνουμε το παιχνίδι μας. Έχουμε άλλα τρία παιχνίδια για την κανονική περίοδο και θα δώσουμε ότι μπορούμε».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ