2013-03-08 11:30:05
Φωτογραφία για Ανοίγει τα χαρτιά του ο Αλαφούζος
Ο Γιάννης Αλαφούζος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Παναθηναϊκής Συμμαχίας θα παρουσιάσει τα δεδομένα για τον Παναθηναϊκό, ώστε να εξασφαλίσει την αδειοδότηση.

Στο πράσινο στρατόπεδο είναι πεπεισμένοι πως δεν θα υπάρχει κανένα εμπόδιο με την αδειοδότηση, όμως τα οικονομικά προβλήματα παραμένουν και ο Γιάννης Αλαφούζος θα παρουσιάσει το πλάνο με το οποίο θα είναι βιώσιμος ο Παναθηναϊκός.

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού, σύμφωνα με τη Sportday, στη σημερινή συνάντηση της διοικούσας επιτροπής και στο Δ.Σ. της Παναθηναϊκής Συμμαχίας που θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα θα ανοίξει τα χαρτιά του και θα παρουσιάσει όλα τα δεδομένα.

Ο Γιάννης Αλαφούζος θα δείξει τις κινήσεις που έχει κάνει για να πάρει την αδειοδότηση, τις επαφές που ήδη έχουν γίνει με παίκτες της ομάδας με τους διακανονισμούς, αλλά κυρίως τα χρήματα που έχουν μαζευτεί και αυτά που λείπουν για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου.

Επί τάπητος θα τεθεί και η οικονομική πολιτική που θα ακολουθήσει η ΠΑΕ για τη νέα σεζόν και το σίγουρο είναι η μείωση του μπάτζετ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ