2013-03-08 10:32:22
Φωτογραφία για ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΙΜΩΡΙΑΣ ΓΙΑ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ ΓΙΑ ΤΗ... ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟΝ ΡΟΥΝΤΙ *VIDEOS*
Με «καμπάνα» απειλείται η Ζαλγκίρις για τη γροθιά που δέχτηκε ο Ρούντι Φερνάντεθ από οπαδό της ομάδας μετά το τέλος της χθεσινής αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Κάουνας (δείτε το σχετικό θέμα ΕΔΩ).

Ένα από τα δύο αδέρφια Μάτσιους, που είναι Λετονοί αλλά απέκτησαν πρόσφατα λιθουανική υπηκοότητα και είναι φανατικοί οπαδοί της Ζαλγκίρις, πλησίασε τον Ισπανό σούπερ σταρ στο πούλμαν της «βασίλισσας» μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης επί της λιθουανικής ομάδας και τον γρονθοκόπησε.

Ο διεθνής άσος δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είχε απλώς έναν μώλωπα αλλά ήταν εμφανώς σοκαρισμένος. Αμέσως και τα δύο αδέρφια, που έχουν επιδείξει και κατά το παρελθόν επεισοδιακή συμπεριφορά, συνελήφθησαν.

Η Ευρωλίγκα, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", εξετάζει την υπόθεση και το ενδεχόμενο να τιμωρήσει τη Ζαλγκίρις. Οι άνθρωποι της τελευταίας ισχυρίζονται πως είχαν λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την προστασία της αποστολής της Ρεάλ και πως επρόκειτο απλώς για ένα μεμονωμένο περιστατικό, που δεν θα μπορούσε να αντιμετωπιστεί.


Πάντως η θέση της Ζαλγκίρις επιβαρύνεται από τα υβριστικά πανό και τα συνθήματα σε βάρος του Ρούντι Φερνάντεθ, ο οποίος είναι... κόκκινο πανί για τους Λιθουανούς μετά από ένα επεισόδιο με τον Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς και τον Παούλιους Γιανκούνας στο παιχνίδι της Μαδρίτης.

Έντονες αποδοκιμασίες και πανό που τον αποκαλούσαν από θεατρίνο μέχρι αχρείο και ανέφεραν «Ρούντι, αυτοί που γεννήθηκαν για να σέρνονται δεν θα γίνουν ποτέ μεγάλοι» συνέθεταν το σκηνικό στις κερκίδες.
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ