2013-03-08 09:52:54
Φωτογραφία για UFO σε σχήμα δαχτυλιδιού ορατό και πάλι κοντά από τον Ήλιο - Μάρτιος 2013
Αδιάσειστα βίντεο από το Soho που δείχνει ένα περίεργο αντικείμενο κοντά στον ηλιο. Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο και θα παρατηρήσετε ένα αντικείμενο σε σχήμα δαχτυλίδι  δίπλα από τον ήλιο. Ο δακτύλιος φαίνεται να είναι τρία δαχτυλίδια, αλλά πιστεύω ότι οφείλεται στην απίστευτη ταχύτητα του, κάνοντάς το να φαίνεται με αυτόν τον τρόπο.

 Δεν είναι η πρώτη φορά που ένα ΑΤΙΑ σε  σχήματος δαχτυλίδι εμφανίζεται κοντά στον ήλιο. Τον Ιούνιο του 2012 παρόμοιο αντικείμενο παρατηρήθηκε(βιντεο 2 και 3)

.

 Στις 25 Φλεβάρη του 1996, απο το  διαστημικό λεωφορείο Columbia (STS-75)

Αυτή είναι μια σπάνια αλιευμάτων αλλά αυτός ο δακτύλιος έχει παρατηρηθεί πολλές φορές κατά τη διάρκεια των τελευταίων ετών. Αυτό μου θυμίζει το 25 Φλεβάρη του 1996, όταν το διαστημικό λεωφορείο Columbia (STS-75) το διαστημικό λεωφορείο κυκλοφορήσει ένα σχοινί ή το καλώδιο που ήταν 12,7 μίλια μακρά συνδέεται με έναν δορυφόρο για πειράματα, αλλά ένα δαχτυλίδι σε σχήμα UFO που έσφυζε σαν μια καρδιά πέταξε πέταξε το σχοινί το κόψιμο σε δύο. Ρίξτε μια ματιά στο μαύρο και άσπρο βίντεο που ακολουθεί για την πραγματική πλάνα 1996. SCW
aneksigita-fainomena
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Turkey and the Kurds The era of mass hypnosis is over
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Turkey and the Kurds The era of mass hypnosis is over
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ