2013-03-07 23:22:58
Φωτογραφία για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΣΤΟ ΣΕΦ
Παράγοντες και παίκτες του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο ΣΕΦ για να υποστηρίξουν την προσπάθεια της ομάδας μπάσκετ του συλλόγου με την Μπαρτσελόνα.

Οι Σάββας Θεοδωρίδης, Χουάνχο Λορένθο, Παναγιώτης Βλαχοδήμος, Κώστας Μήτρογλου καθώς και ο Μπάλας Μέγιερι ήταν ανάμεσα στους πολλούς θεατές του ΣΕΦ το βράδυ της Πέμπτης για την αναμέτρηση της Ευρωλίγκας μεταξύ του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα. Οι τρεις συμπαίκτες μάλιστα κάθισαν όλοι στην ίδια πλευρά (δίπλα δίπλα οι Μήτρογλου και Βλαχοδήμος και στην πάνω σειρά ο Μέγιερι) με τον Ούγγρο να τραβάει βίντεο με το κινητό του από το παιχνίδι.

Ακριβώς από πάνω από τους ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων βρισκόταν ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Όσο για τον Λορένθο εκτός από το... τιτίβισμά του για το ματς όπου τόνιζε πως «ΣΕΦ, φανταστική ατμόσφαιρα, μεγάλο παιχνίδι, Σπανούλης εναντίον Ναβάρο, εμπρός κόκκινοι!» ανέβασε και φωτογραφία από το γήπεδο.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος πηγαίνουν στο ΣΕΦ για να ενισχύσουν τους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ